43-річна Соломія Вітвіцька була знайома з нинішнім бойфрендом ще коли була заміжня: що і як їх поєднало

Соломія Вітвіцька нещодавно пережила розлучення. Але серце ведучої телеканалу 1+1 недовго було вільним. Нині вона знову закохана. Звісно, всіх цікавлять подробиці знайомства пари.

Соломія Вітвіцька удруге в житті закохалася. Назвала ім’я обранця – Олексій. Він служить у ЗСУ й добре знайомий з Віталієм Козловським. Це не було коханням із першого погляду.

Соломія з Олексієм кілька разів бачилися у спільних друзів ще до війни. Коли підрозділу захисника знадобилися генератори та інші дрібнички, чоловік і згадав про Вітвіцьку. Звернувся до неї, як до волонтерки з проханням допомогти.

Соломія Вітвіцька розповіла історію кохання

Коли написав Соломії, вона не відразу втямила, хто такий Капітошка. Та все ж зголосилася докласти зусиль до виконання замовлення. Ось це ділове спілкування поступово переросло в закоханість.

Після двох контузій Олексія відправили на лікування. Потім була реабілітація. Тож за цей час зустрічей почуття лише зміцніли. Тепер Соломія чудово розуміє сенс кохання на відстані, адже чекає обранця додому з перемогою.

Соломія Вітвіцька розповіла історію кохання

Нещодавно Олексій Ситайло отримав звання – старший лейтенант. Тож Вітвіцька у Фейсбуці опублікувала світлину захисника та привітала з отриманням ще однієї зірочки. Нині вони спілкуються виключно по відеозв’язку.

До початку великої війни Олексій працював головою суду на Сумщині. Чоловік мав бронь і міг не йти служити. Тим часом опинився на фронті в лавах добровольців, боронячи рідну країну.

В обох за плечима є невдалі шлюби. Соломія з Владом Кочатковим розлучилася 2021 року. В Олексія є колишня дружина та двоє дітей.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.