31-річна Христина Соловій не всіх бойфрендів знайомила з мамою: чи поталанило Сергію Жадану й новому обранцю

Христину Соловій шанувальники вважали еталоном жіночності. Та останнім часом зірка все частіше відверто розповідає про особисте життя. І деякі подробиці шокують фанів співачки.

У 31 рік Христина Соловій, як з’ясувалося, була багато разів закохана. Напевно, дівчина щоразу вважала, що це справжнє кохання. Тому й знайомила маму зі своїми хлопцями. Та почуття дуже швидко згасали.

Врешті мама поставила ультиматум, категорично відмовившись зустрічатися з бойфрендами доньки. Мовляв, коли виходитиме заміж, тоді й познайомиться з нареченим. З тими, з ким мама Христини вже встигла налагодити контакти, й досі спілкується.

Христина Соловій не встигла познайомити Сергія Жадана з мамою

Трапляється так, що Соловій розсварилася зі своїм колишнім, а мама продовжує вітати парубка з днем народження. Нині серце співачки не вільне. Вона не називає імені обранця, натомість відзначає силу почуття до нього:

“Дурна! Мені зриває голову, в мене просто нічого немає в полі зору, крім об’єкту закоханості. Я безперервно говорю про цю людину, я свічусь в темноті”.

Дівчина відзначила лише, що він військовослужбовець. Але черга до знайомства з мамою поки не дійшла. Не зустрівся з потенційною тещею і попередник нинішнього обранця Сергій Жадан. За словами Христини, з письменником та музикантом її матуся не схотіла знайомитися.

Христина Соловій не встигла познайомити Сергія Жадана з мамою

До 35 років дівчина збирається вийти заміж і стати матусею. Як бачимо, часу на розгойдування залишилося зовсім не багато. З новим бойфрендом Соловій почала зустрічатися, ще перебуваючи в стосунках із Жаданом.

Дівчина закохалася й розмірковувала, як сповістити Сергію, що вона його зрадила. Та він дізнався про це раніше, ніж вони встигли відверто поговорити на цю тему. Чи не нещасливим коханням викликане рішення Жадана стати до лав ЗСУ?

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.