Чому Наталя Могилевська досі приховує своїх доньок: чи планує зірка долучати дівчат до творчої діяльності?

Світ шоу-бізнесу завжди викликає цікавість і ажіотаж навколо особистого життя зірок. І коли йдеться про артистів, які уникають втручання в приватну сферу, це ще більше розбурхує фантазію фанів.

Одним із таких таємничих об’єктів стала українська співачка Наталя Могилевська.

Останнім часом шанувальники вже не в змозі приховати своє зацікавлення щодо особистого життя співачки, зокрема, таємниці, пов’язаної з її доньками: прийняттям дівчат у її сім’ю шляхом усиновлення. Виходячи з загального погляду, така подія може стати об’єктом великого суспільного інтересу, але Могилевська воліє тримати це в секреті.

Саме це мовчазне утримання співачки щодо цієї події, а також збереження деталей її особистого життя від публіки, спричинило хвилю цікавості й навіть обурення серед фанатів.

Занадто вразливі

Загадковість Наталі Могилевської відображається не лише у відношенні до її особистого життя, а й у відсутності плану залучення її доньок у творчу діяльність. Хоча можна було б очікувати, що дівчатка, виростаючи в середовищі талановитої мами, також виберуть шлях розвитку в музичній сфері, Наталя Могилевська, здавалося б, утримує їх від цього шляху, хоча й в одному інтерв’ю зазначила, що дівчата гарно співають й танцюють.

Однак, хіба можна чогось вимагати від талановитої артистки, яка ніколи не дозволяла, щоб її життя визначалося суспільними стандартами? Так вона розповіла, що у дитячому садку та школі, які відвідують доньки, ніхто не знає, хто їхні батьки. І це задовольняє співачку, бо, з її слів, дівчатам, які поки що занадто вразливі й травмовані психологічно, було б важко почути щось на кшталт:” А вона тобі не рідна мама”.

Якось настирлива журналістка намагалася з’ясувати, чи є у співачки помічниця, яка допомагає їй займатися дітьми. Втім, навіть таке несуттєве питання пані Наталя практично проігнорувала й майстерно пішла від прямої відповіді.

Тож Могилевська поки що алегорично розповідає про своїх дітей шляхом участі в автобіографічній виставі.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.