“Квартальна” дружина президента Кравець відповіла, якою буде тещею: про свого чоловіка загадково промовчала

Публічне життя відомих особистостей завжди викликає підвищений інтерес та цікавість широкої громадськості. Однак, звідки починаються чутки та спекуляції, найчастіше не може бути точно визначено.

У країні та світі зазвичай з великим інтересом стежать за особистим життям відомих осіб, що може стати предметом великого дискусійного інтересу. Однією з таких відомих осіб є Олена Кравець, яка в останні дні відмовилась коментувати стосунки зі своїм чоловіком, посилюючи лише загадку та інтригу навколо цієї ситуації.

Олена Кравець нещодавно давала інтерв’ю журналістці, яка прямо запитала у неї, чи є зараз проблеми в актриси у стосунках з власним чоловіком та як на це вплинули сучасні події в країні. На це Кравець відрізала:

“Давайте поговоримо про ще щось. Не хочу… Я зараз не дуже викриваю особисте життя”.

Чоловік та син Олени Кравець. Скриншот фото з Мережі

Потенційна теща

Інтерв’юєрка була змушена перейти на тему, якого чоловіка хотіла б бачите зіркова мама поряд зі своєю дорослою донькою, з якою за час спільної роботи склалися чудові теплі та турботливі стосунки. Пані Олена впевнено відповіла, що бажає, щоб поряд з дівчиною була така людина, з якою б вона почувалась щасливою й завжди тільки посміхалась.

Тоді було поставлене питання, а якою тещею Олена буде для свого зятя?

“Я буду комфортною та зручною для чоловіка, який зробить мою доньку щасливою, тому що я пам’ятаю такий період у своїй юності й, мені здається, я буду розуміти людину, яка буде кохати мою дочку”,- відповіла Кравець.

Шанувальники зіркової телеведучої відмітили, що пані Олена на інтерв’ю виглядала як завжди підтягнутою, стрункою, енергійною. І це не дивно, тому що на питання чи вдається їй знаходити час на догляд за своїм здоров’ям, актриса запевнила, що зовсім нещодавно пройшла великий курс повного очищення організму:

“Насправді це був не дуже простий шлях, але я зрозуміла, що потрібно бути чистою зсередини, тому я займалася саме цим: чистила кровотворну систему, шлунок, мозок. Зробила генеральне прибирання”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.