Все тече, всі змінюється: MamaRika у 34 роки розлучається, Артем Пивоваров у 32 стає на весільний рушник

Життя не стоїть на місці. Люди зустрічаються, сходяться, розходяться. От і в житті зірок трапляються кардинальні зміни. Одні одружуються, інші навпаки розлучаються.

Артем Пивоваров

Про надзвичайну популярність артиста свідчать три поспіль концерти у Палаці спорту. Схоже, що й особисте життя співака зазнало кардинальних змін. Принаймні на безіменному пальці правиці в Артема з’явилася обручка.

Пивоваров одружується, а MamaRika розлучається

На питання журналістки “Люкс ФМ”, чи це справжня обручка, Пивоваров відзначив, що це аксесуар. А на питання, чи збирається 32-річний чоловік одружуватися, Артем багатозначно натякнув:

“Планів дуже багато”.

Артисту давно приписують роман із Дариною Чередниченко, яка працює в команді Пивоварова. Кілька років тому дівчина зіграла головну роль у кліпі “Моя Ніч”. Там вони дуже пристрасно поцілувалися.

Пивоваров одружується, а MamaRika розлучається

Якщо зважити, що безіменний пальчик дівчини теж зайнятий, можна дійти висновку, що закохані таємно одружилися. Що ж, дочекаємося, коли Артем сповістить про це фанам із перших вуст.

MamaRika

Настя не стала приховувати від загалу негараздів у подружньому житті з Сергієм Середою. Співачка розповіла, що останнім часом її сильно “штирить”, і вона більше не здатна виконувати команду “Триматися”.

Пивоваров одружується, а MamaRika розлучається

Складний період нині в стосунках із благовірним. MamaRika не змогла підтримати Сергія, якому дуже кепсько. Але вона сама “розсипалася” й не здатна більше бути сильною та весь час посміхатися. Настя порадила шанувальникам:

“Не тягніть до останнього. З цим треба щось робити”.

Пивоваров одружується, а MamaRika розлучається

Зірка сказала, що раніше, коли одного з них накривало, інший був на підстрахуванні. А тепер сталося так, що накрило обох відразу. Навіть нова пісня співачки “Хтось йде” присвячена кризі в подружньому житті. Чи вдасться зберегти такий омріяний та довгоочікуваний шлюб, покаже життя.

Популярне

Схожі статті

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.

Секрет дізналася від кондитерів. Для медовика використовую тільки цей варіант: рецепт медового тіста

Усі ми любимо десерти і регулярно їх готуємо. Звичайне тісто часом набридає, але ж можна приготувати особливе. Сьогодні ми підготували рецепт медового тіста, яке підійде для будь-якої випічки.