74-річний Іван Попович, розлучившись з однією дружиною, відразу ж одружився з іншою: впорався за 1 день

Коли Іван Попович розповідає історію про розлучення та одруження в один і той же день, його називають вигадником. Але 74-річний артист запевняє, що все саме так і сталося.

Уперше Іван Попович розлучився з дружиною через квартирне питання. У пари була чудова квартира у Львові. Але талановитого співака всіляко намагалися переманити до столиці.

Він відхрещувався, мовляв, тут йому ніде музику писати. То перший секретар міському виділив житло для артиста. Треба було обрати одну з трьох пропонованих квартир. До Києва приїхала дружина Поповича, але місто їй страшенно не сподобалося, бо тут усі “москалі”.

Іван Попович розлучився й одружився в один день

Іван не став силувати Оксану. Залишив молодичці львівську квартиру й приїхав, щоб розлучитися. Коли вони прийшли до рацсу, Попович побачив дівчину, з якою разом навчалися у консерваторії.

Він пояснив Наталці, що дружина не хоче їхати з ним до Києва, то змушений розлучитися. А ще сповістив, що прийде до неї знову, щоб одружитися. Допоки Оксана заповнювала заяву, Іван зі старою знайомою почали пити шампанське.

Іван Попович розлучився й одружився в один день

Він поцікавився, до якої години працює Наталка, бо, можливо, прийде ще й розписуватися. Колежанка назвала його аферистом. А молодик і справді пішов на роботу до Марічки й наказав збиратися і йти розписуватися.

Дівчина відказала, що він одружений, а Попович запевнив – щойно розлучився. Вони хутенько прийшли до Наталки й оформили шлюб. Іван поспішав, оскільки приїхав із Києва на гастролі й мав повертатися до столиці автобусом разом з артистами.

Тепер знаменитий чоловік дякує Богу, що має таку надійну подругу, яка витримала всі його артистичні заморочки. Невдовзі вони відзначатимуть 40 років із дня весілля.

Популярне

Схожі статті

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.