Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Василь Вірастюк розлучився з матір’ю двох своїх дітей, яка допомагала виростити первістка спортсмена. Судова тяганина з Інною, щоправда, триває й понині. Тепер колишнє подружжя намагається розділити кілограмовий золотий злиток.

Та попри негаразди, серце народного депутата не вільне. У ньому розквітає нове кохання й підростає синочок, якого щасливі батьки назвали Володимиром. Поспілкувавшись зі Славою Дьоміним, силач розповів усі подробиці.

Василь Вірастюк розповів про нове кохання та народження сина

Четвертому сину минає 9 місяців. Стосунки з новою жінкою розпочалися, коли Інна з синами поїхала за кордон, ховаючись від повномасштабного вторгнення. Василь розцінив від’їзд як зраду з боку дружини, оскільки вона діяла на власний розсуд.

Вірастюк вважає себе людиною, яка здатна домовлятися, тому поведінку Інни з судовою тяганиною вважає за помсту. Діти поставилися до змін у житті батька по-різному. Адам сприйняв народження молодшого братика як щось абсолютно нормальне. Олег з пересторогою. Довелося пояснювати підлітку, чому все так сталося з мамою. Та й останні 3 роки життя родини свідчили, що далеко не все гаразд.

Василь Вірастюк розповів про нове кохання та народження сина

Нову обраницю Василя звати Ірина. Нині вони живуть у цивільному шлюбі, бо процес розлучення чоловіка триває. Познайомилися вони випадково в Івано-Франківську ще 2019 року. Вірастюк з Інною обідали в ресторані, а до них підійшла група жіночок, щоб сфотографуватися.

Після цього вони почали стежити один за одним у Фейсбуці. З 2021 року стали спілкуватися. Справжня закоханість прийшла вже після початку великої війни. Нині Василь щасливий, попри тиск зусібіч та постійні суди. Лише у третьому коханні він врешті знайшов тепло, затишок та взаєморозуміння.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.