Єгор Гордєєв розповів про співпрацю з Писанкою та її дзвінок, який назавжди все змінив: “Руся розповіла все”

Єгор Гордєєв став чи не єдиним з колег, кому Руслана писанка відкрила таємницю своєї хвороби, про яку майже до останнього воліла нікого не сповіщати.

Нещодавно ведучий пригадав, як сталося, що Руслана подзвонила йому та повідомила таке, після чого, зі слів Гордєєва, “як у кіно розлітаються ущент пазли”.

Тепер вже всім відомо, що у липні 2022 року зіркова телеведуча Руслана Писанка померла від онкології.

Руслана Писанка умерла от рака
Гордєєв вперше розповів, у чому йому зізналася Писанка в останні дні життя

Колеги й друзі

Тоді Гордєєв був керівником, продюсером телепроєкту “Твій день” та співведучим Руслани. І хоча різниця у віці була чималою, це не стало перепоною у творчому союзі.

“Руслана була командним гравцем, багато чого знала та вміла… Ми багато чого не доробили, не допили, не розповіли, не договорили”,- пригадує Єгор.

Коли Писанка зі своїм чоловіком поїхала до Німеччини, Єгор став тим, кому актриса вперше відкрила причину своєї поїздки.

“Я став першою людиною, кому Руслана відкрилась, тому що допомагав їй з чоловіком логістично”,- пояснює продюсер.

Єгор поважав бажання колеги, поставився до цього з розумінням, бо, як він каже, люди інколи навіть не помічають, як своїми допитами й цікавістю до стану іншого висмоктують з нього енергію та сили, які так потрібні для боротьби з хворобою.

Він також розповів, що Писанка майже до останнього виходила в етер, навіть з лікарняної палати. Через те, що вона дуже ретельно готувалась до цього, “мало хто знав, які це були пекельні приготування”.

Знаючи про її стан, Гордєєв розумів, що будь-яка розмова з нею може стати останньою, тому кожен телефонний дзвінок від неї намагався запам’ятати. Що вже казати про той, коли вона повідомила діагноз та попросила допомоги…

На жаль підступна хвороба виявилась сильнішою та забрала на небеса прекрасну жінку, професійну актрису, зіркову телеведучу, друга й колегу.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.