Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Блогерка, підприємиця та дружина відомого українського співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, молодша від нього майже на 30 років, але це не заважає закоханим бути щасливими. Нещодавно відома дівчина поділилась своїми планами щодо ще однієї пластичної операції.

Катерина Репяхова активно веде свій блог в Instagram і розвиває власний бізнес — магазин дитячого одягу. Днями блогерка стала гостею проекту “ЖВЛ”, де поділилась цікавими моментами свого сімейного життя та планами на майбутнє. Катерина розповіла, що має намір “зробити груди”. Проте, зауважила, що це планується вже після другої вагітності.

“Я би ще зробила груди, але це вже після другої вагітності”, – поділилась блогерка.

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію

Окрім того, молода дружина артиста, зізналась, як реагує зірковий коханий на бажання змінити зовнішність шляхом операції. За її словами, Віктор завжди був проти пластичних операцій і навіть натякав на можливе розлучення, щоб переконати свою дружину. Проте Катерина твердо відстоює свої наміри, поступово переконуючи чоловіка, з чим він згодом мириться.

“Важко, звикає. Я його довго готую морально”, – додала Репяхова.

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію

До слова, раніше Катерина Репяхова вже робила пластичні операції, зокрема ринопластику (пластику носа) та ліпофілінг підборіддя — процедуру, під час якої здійснюється пересадка жирової тканини в область, де не вистачає об’єму.

Нагадаємо, відоме подружжя одружилося у 2020 році. Вже наступного року стало відомо, що Катерина та Віктор чекають на поповнення в сім’ї. У закоханих народився син, якого назвали Михайлом. Сьогодні пара живе у щасливому шлюбі, а у майбутньому планують ще одну дитину.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.