Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Перед карантином через корону Злата Огнєвіч мала шалений як для артистки борг у 17 тисяч доларів. Байдуже, чи відбувся тур, чи ні, але за контрактом вона мала сплатити за концертні майданчики та інші послуги.

Дівчина не могла змиритися з думкою, що комусь винна, тому вдалася до активних дій – продала дещо з прикрас, трішки позичила. Закривши це питання, залишилася на повному нулі, але заспокоювала себе, що врешті все буде добре.

Златі Огнєвіч відключили світло за несплату

І тут Златі зателефонували з ЖЕКу й стали вимагати, аби дівчина сплатила борг за квартиру. Але заробітків тоді не було. Огнєвіч попросила трішки зачекати, мовляв, за першої ж можливості розрахується.

Та, певно, там повважали, що артистка дуже заможна. Тому пригрозили, якщо власниця квартири не розрахується з боргами за комірне, їй відключать світло. Так і вчинили. Злата повернулася додому й побачила біля холодильника чималу рожеву калюжу.

Златі Огнєвіч відключили світло за несплату

Це розморозилися ягоди, які вона заготувала на зиму. Світла в зірки не було, допоки вона не розрахувалася з боргами. Набігло, на думку співачки, зовсім небагато – близько 60 тисяч гривень.

Деяким сусідам платіжки надходили на 200 й більше тис.грн, казала консьєржка, але відімкнули лише Огнєвіч, а решту пожаліли. Злату така вибірковість шалено розлютила. Вона ж не відмовлялася платити, а просто попросила дати їй невелику відстрочку.

Артистка певна, що карантин – це форс-мажорні обставини й не можна у цей час відключати людей від комунальних послуг, як і в період війни. Оскільки рівень заробітків дуже знизився, Огнєвіч змушена пересуватися на таксі, а не з особистим водієм. Причина банальна – відсутність автівки й неможливість її зараз придбати.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.