Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Перед карантином через корону Злата Огнєвіч мала шалений як для артистки борг у 17 тисяч доларів. Байдуже, чи відбувся тур, чи ні, але за контрактом вона мала сплатити за концертні майданчики та інші послуги.

Дівчина не могла змиритися з думкою, що комусь винна, тому вдалася до активних дій – продала дещо з прикрас, трішки позичила. Закривши це питання, залишилася на повному нулі, але заспокоювала себе, що врешті все буде добре.

Златі Огнєвіч відключили світло за несплату

І тут Златі зателефонували з ЖЕКу й стали вимагати, аби дівчина сплатила борг за квартиру. Але заробітків тоді не було. Огнєвіч попросила трішки зачекати, мовляв, за першої ж можливості розрахується.

Та, певно, там повважали, що артистка дуже заможна. Тому пригрозили, якщо власниця квартири не розрахується з боргами за комірне, їй відключать світло. Так і вчинили. Злата повернулася додому й побачила біля холодильника чималу рожеву калюжу.

Златі Огнєвіч відключили світло за несплату

Це розморозилися ягоди, які вона заготувала на зиму. Світла в зірки не було, допоки вона не розрахувалася з боргами. Набігло, на думку співачки, зовсім небагато – близько 60 тисяч гривень.

Деяким сусідам платіжки надходили на 200 й більше тис.грн, казала консьєржка, але відімкнули лише Огнєвіч, а решту пожаліли. Злату така вибірковість шалено розлютила. Вона ж не відмовлялася платити, а просто попросила дати їй невелику відстрочку.

Артистка певна, що карантин – це форс-мажорні обставини й не можна у цей час відключати людей від комунальних послуг, як і в період війни. Оскільки рівень заробітків дуже знизився, Огнєвіч змушена пересуватися на таксі, а не з особистим водієм. Причина банальна – відсутність автівки й неможливість її зараз придбати.