34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

POSITIFF не любить розпатякувати про особисте. Коли співав у дуеті з Надею Дорофєєвою, приховав від публіки одруження з Анною. Не дозволив жодному глянцевому виданню надрукувати світлини з весілля.

Позитив приховує кохану від загалу: з ексдружиною Анною та Юлією Сахневич

Тепер, коли шлюб розпався, колишній товариш Потапа не змінив своїх принципів. Вже третій рік у нього нова дівчина, але Олексій навіть імені її не називає на загал. Звісно, багато хто вважає, що поряд із виконавцем танцівниця Юлія Сахневич, з якою вони брали участь у шоу “Танці з зірками”. Та артист це не підтверджує.

Позитив приховує кохану від загалу: з Надею Дорофєєвою та Мішель Андраде

Був момент, коли відомий чоловік мав намір врешті зняти табу. Positiff на День усіх закоханих збирався показати дівчину прихильникам. Вона цього щиро хотіла. Та в останню мить передумав:

“Давай не будемо!”

Сам Позитив вважає це правильним рішенням. А от як пара проводить вільний час, Олексій приховувати не став. В інтерв’ю Славі Дьоміну розповів, що частенько удвох виходять прогулятися. Та якщо артиста упізнають, вони йдуть в інше місце.

Позитив приховує кохану від загалу: з Анною Трінчер та Настею Балог

Коли ж він повертається додому втомлений, то разом мовчки дивляться кіно чи серіал. Можуть позмагатися у play station. Іноді сидять у тиші й довго про щось розмовляють. Меню Позитив частенько придумує сам.

Під час походу в супермаркет обирає якийсь продукт і вже після цього вигадує страву. Готувати теж любить сам. Але співмешканці доводиться перебувати поряд і прибирати за шеф-кухарем, бо чоловік робить усе доволі неохайно.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.