Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Та іноді певні події відкривають обличчя та душі осіб у такому вигляді, про який навіть ніхто не підозрював.

Так сталося з акторами суперпопулярного українського комедійного серіалу “Свати”.

Їх обожнювали глядачі та, як часто буває, риси героїв приписували виконавцям. Втім, широкомасштабне вторгнення росії в Україну скинуло маски з кожного.

Своїми висловлюваннями та діями актори Леся Железняк, Тетяна Кравченко (родом з Донецька), Федір Добронравов (відвідував російських окупантів у госпіталях Донецька) однозначно стали на бік країни-агресорки.

Днями українська актриса Анна Кошмал висловила своє ставлення до цих ексколег.

Нагадаємо, що вона на момент знімання картини була юною початківицею і тоді знамениті актори стали її наставниками. Та хоча на той час Анна була за це вдячна колегам, зараз вона стверджує:

“На дружні стосунки ніколи не переходили, лише робочі”.

Кошмал вважає, що своїми зрадницькими висловлюваннями колишні колеги намагаються провокувати її на скандал, а вона, не бажаючи давати цьому привід, просто ігнорує їх, душею й тілом залишаючись з Україною.

А хто ж серіальної родини підтримав Україну?

Публічне звернення з підтримкою України записав російський актор Олександр Феклістов, що у “Сватах” зіграв роль Сан Санича Берковича.  У ньому він висловив сором за жахливі дії, які вчинила його країна. Як відомо, після такого вчинку, залишатися там Олександр вже не міг і був змушеним покинути батьківщину.

Також, як каже Анна Кошмал, слова підтримки у перші ж дні вторгнення їй написав її серіальний “наречений” Джек — актор Андрій Бірін.

Колеги Анни Кошмал Андрій Бірін та Олександр Феклістов

Популярне

Схожі статті

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.