Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Та іноді певні події відкривають обличчя та душі осіб у такому вигляді, про який навіть ніхто не підозрював.

Так сталося з акторами суперпопулярного українського комедійного серіалу “Свати”.

Їх обожнювали глядачі та, як часто буває, риси героїв приписували виконавцям. Втім, широкомасштабне вторгнення росії в Україну скинуло маски з кожного.

Своїми висловлюваннями та діями актори Леся Железняк, Тетяна Кравченко (родом з Донецька), Федір Добронравов (відвідував російських окупантів у госпіталях Донецька) однозначно стали на бік країни-агресорки.

Днями українська актриса Анна Кошмал висловила своє ставлення до цих ексколег.

Нагадаємо, що вона на момент знімання картини була юною початківицею і тоді знамениті актори стали її наставниками. Та хоча на той час Анна була за це вдячна колегам, зараз вона стверджує:

“На дружні стосунки ніколи не переходили, лише робочі”.

Кошмал вважає, що своїми зрадницькими висловлюваннями колишні колеги намагаються провокувати її на скандал, а вона, не бажаючи давати цьому привід, просто ігнорує їх, душею й тілом залишаючись з Україною.

А хто ж серіальної родини підтримав Україну?

Публічне звернення з підтримкою України записав російський актор Олександр Феклістов, що у “Сватах” зіграв роль Сан Санича Берковича.  У ньому він висловив сором за жахливі дії, які вчинила його країна. Як відомо, після такого вчинку, залишатися там Олександр вже не міг і був змушеним покинути батьківщину.

Також, як каже Анна Кошмал, слова підтримки у перші ж дні вторгнення їй написав її серіальний “наречений” Джек — актор Андрій Бірін.

Колеги Анни Кошмал Андрій Бірін та Олександр Феклістов