Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

Слава Дьомін і Злата Огнєвіч — це саме такий приклад, де публічність зіткнулася з особистими відносинами, викликаючи шквал гучних заголовків та спекуляцій.

Несподіване зізнання

Все почалося зі сповіщення про те, що Слава Дьомін, відомий журналіст та телеведучий, зізнався у своїх почуттях до співачки, ексучасниці шоу “Холостячка” та колишньої депутатки  Злати Огнєвіч. Ця новина не залишилася непоміченою, викликаючи хвилю реакцій у шанувальників обох зірок. Проте, як виявилось, за цими зізнаннями ховався несподіваний поворот.

Справді, Слава Дьомін закохався в Огнєвіч тоді, коли йому запропонували участь у “Холостячці”, де головною героїнею була Злата. Втім, з якихось причин чоловік не пройшов кастинг. Співачка ж тоді зробила своїм обранцем бізнесмена Андрія Задворного.

І хоча ці події вже давно у минулому нещодавно, беручі інтерв’ю в артистки, Дьомін знову пригадав свої тодішні почуття, про що й сказав з екрана. На це жінка трошки кокетувала й посміхалась: було видно, що їй приємно було чути про це.

Втім, незабаром після цього Злата Огнєвіч майже анонсувала свою вагітність, виклавши в Мережу своє фото в обтислому комбінезоні, що підкреслив круглий живіт співачки. Це викликало шок у публіки, оскільки відомо було, що Слава Дьомін не може бути батьком цієї дитини. Виявилося, що Злата Огнєвіч вагітна від іншого чоловіка, що стало справжнім розчаруванням для фанатів, які сподівалися на романтичну історію кохання між двома відомими зірками.

Мало того, Злата, як досвідчений маніпулятор, надалі натякнула, що думка шанувальників стосовно її вагітності й зовсім помилкова, виклавши своє нове фото.

Злата Огнєвіч спростувала чутки про свою вагітність. Скриншот фото з Мережі

Що ж, кожна історія кохання має свої власні виклики. Але багато хто сподівається, що для Слави Дьоміна та Злати Огнєвіч це може бути новим початком, де вони зможуть знайти свою особисту щасливу кінцівку.