Раміна Есхакзай розлучилася з Козловським 7 років тому через Юлію: які стосунки у блогерки з суперницею

У Раміни Есхакзай був роман із Віталієм Козловським, та 2017 року вони розпрощалися через Юлію Бакуменко. Які стосунки з суперницею у блогерки нині, коли піарниця вийшла заміж та народила первістка.

Раміна Есхакзай зібрала на своїй кухні Женю Яновича та Євгена Проніна, щоб поговорити про колишні стосунки. З’ясувалося, що окрім самого Проніна, блогерка ще зустрічалася певний час із Пилипом Коляденком та Віталієм Козловським.

Щоб втриматися разом після 3 років стосунків із Проніним вони з Раміною ходили на парну терапію до психолога. Та після цього стали сваритися ще більше. Тепер вони з Євгеном спілкуються як старі добрі друзі.

Як Раміна Есхакзай ставиться до суперниці Юлії Бакуменко

Те ж саме відбувається в Есхакзай і з Козловським, якого вона кохала ще до Проніна. Нинішню дружину Віталія Юлію Раміна знає давно. На світлині, коли співак робив пропозицію блогерці, наступниця теж є і радіє разом з усіма.

Це сталося 6 березня у день народження артиста. Тоді їхнім стосункам був рік. Але до весілля справа не дійшла. Заручена дівчина сповістила у вересні, що розсталася з Віталіком. Ще за 3 місяці Раміна сповістила причину розставання – зрада Козловського з Юлією Бакуменко.

Як Раміна Есхакзай ставиться до суперниці Юлії Бакуменко

Коли голубки розсварилися, то частенько поливали один одного брудом. Та коли сталося повномасштабне вторгнення, всі старі образи якось вмить забулися. Раміна з Віталієм стали спілкуватися нормально, підтримуючи одне одного.

Коли Козловський вирішив зробити ексклюзив, розповівши про народження первістка, то звернувся за цим саме до колишньої. Есхакзай не відмовила. Вони зібралися втрьох разом із Юлією та вирішували, про що говоритимуть в інтерв’ю.

Отже, Есхакзай вважає, що нормально спілкується з колишніми й здатна дружити після того, як кохання мине. Віталій, як ми вже знаємо, таємно одружився з Юлією наприкінці 2023-го, а цьогоріч у лютому став батьком сина Оскара.

Популярне

Схожі статті

Виходять смачніші, ніж у пекарні: мій улюблений рецепт пухких солодких булочок з маком. Випікаю по 10 штук

Щоб дріжджові булочки з маком вийшли смачними, тісто робитимемо на молоці. Такі плетеники дуже пишні й солодкі. Здобу можна подавати на сніданок чи на вечерю до чаю або кави.

Тепер я дуже часто купую печінку, бо готую паштет: головна родзинка – цибулевий крекер. Особливий рецепт

Паштет з курячою печінкою та м'ясним фаршем за цим рецептом порадує апетитним виглядом і відмінним смаком. Ця страва стане "родзинкою" вашого святкового столу!

Настя Каменських показала свій розкішний будинок, який їй подарував чоловік: басейн, тераса і охорона (ФОТО)

Українська співачка Настя Каменських на Київщині має елітний маєток з розкішним ремонтом, басейном, охороною і зірковими сусідами. Цей будинок артистка побудувала разом зі своїм чоловіком Потапом.