“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Євген Кошовий – відомий український актор та комік, який понад 20 років працює у студії “Квартал 95”. Багато років підряд чоловік був улюбленцем публіки та зараз його репутація неоднозначна. Хтось обожнює “лисого з Кварталу”, а хтось дуже негативно ставиться до цієї персони, та Кошовий нікого не залишає байдужим до себе.

Як Євген Кошовий став популярним
Євген Кошовий зізнався, що його старша донька планує виїхати з України

Нещодавно Євген Кошовий вперше за довгий час дав інтерв’ю kp.ua, де розповів про свої відносини з Президентом України, кварталівських колег, а також про своє особисте життя. Так, комік зачепив тему доньок. Як відомо, Євген має двох доньок: 10-річну Серафиму та 16-річну Варвару.

Євген Кошовий зізнався, що його старша донька планує виїхати з України
Євген Кошовий зізнався, що його старша донька планує виїхати з України

Від початку повномасштабної війни Євген Кошовий з дружиною та доньками весь час перебували в Україні і не виїжджали за кордон. Та в цьому році старша донька коміка планує покинути Україну і переїхати в Польщу. Про це зізнався Кошовий в інтерв’ю.

Справа в тому, що в цьому році Варвара закінчує навчання в школі і планує вступ у вищий навчальний заклад. Дівчина обрала університет в Польщі і обрала напрямок навчання – вокал та сцена.

Євген Кошовий зізнається, що підтримує доньку у її бажанням і буде радий, якщо у неї все вдасться.

Якщо в неї все вийде – я буду тільки радий

, – запевнив комік.

Як виглядає старша донька Євгена Кошового
Як виглядає старша донька Євгена Кошового

До всього, Євген Кошовий прокоментував шквал хейту у бік свої доньки. У соціальних мережах публіка часто критикує Варвару, та за словами коміка, його донька вміє дати гідну відсіч хейтерам.

Вона їм пише: яке ваше діло до мого життя? Ви за собою слідкуйте, а я буду слідкувати за собою

, – розповів Кошовий.

Також Кошовий розповів і про свою молодшу доньку Серафиму. За словами Євгена, дівчинка також росте дуже творчою і артистичною і тяжіє до сцени. 10-річна Серафима вже грає у виставах і їй гарно вдаються драматичні ролі.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.