Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Навколо особистого життя співачки Насті Каменських завжди ходило багато чуток. Артистці неодноразово приписували вагітність, а останній рік всі активно обговорюють ймовірне розлучення Каменських з Потапом.

Стосунки цієї зіркової пари останнім часом дійсно мають дивний вигляд. Подружжя практично ніколи не з’являються разом на публіці, не публікують спільних світлин, а Потап супроводжує Каменських на різних заходах лише в якості продюсера.

Настя Каменських заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком

Близько року назад Каменських в інтерв’ю запевняла, що всі чутки про її розлучення з Потапом є неправдивими. Втім,останні місяці співачка зовсім не коментує своє сімейне життя.

Нещодавно Настя Каменських випустила кліп на пісню “MOLOKO”, в якому з’явився молодий красень, артист Ostrovskiy, з яким Настя фліртувала і загравала. Співачці навіть почали приписувати роман з новим фаворитом.

Настя Каменських заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком

Та в недавньому інтерв’ю ТСН, співачка розповіла, чому саме цього артиста покликала до себе в кліп.

Він – молодий, креативний хлопець із привабливою зовнішністю

, – зазначила співачка.

За словами Каменських, Ostrovskiy ідеально підходив на роль молочника у її кліпі.

А ось щодо чуток про розлучення з Потапом та роману з тим сами Островським Каменських відповіла коротко. Співачка зізналася, що більше не хоче нічого нікому доказувати, адже людям “завжди видніше”.

Тому нехай експерти і дадуть відповідь на запитання, чи є у нас стосунки з Островським

, – з сарказмом сказала артистка.

До слова, зараз Настя Каменських працює над розвитком кар’єри у Латинській Америці. Там співачка ходить на різноманітні шоу і навіть її нова пісня “MOLOKO” була створена саме для закордонної аудиторії. А ось в Україні нову пісню та кліп Каменських активно хейтять.