Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.

Ніна Матвієнко померла восени 2023 року. Ще до цього жінка вигнала з дому свого благовірного, з яким прожили пів століття разом та виховали трьох дітей. Було незрозуміло, чи пара офіційно розлучилася, чи вони перестали жити разом.

Ніна Митрофанівна тоді казала, що “від нього вже жодної користі в домі”. Чоловік не допомагав фінансово, не брав участі у розв’язанні родинних проблем. Тому дружина попросила його переїхати на дачі, щоб не “мусолив” очі.

Тоня Матвієнко повернула додому тата, якого вигнала Ніна Матвієнко

Та коли народну артистку провели в останню путь, Антоніна запросила тата повернутися назад у будинок. Донька вирішила, що місця вистачить усім. До того ж батько зможе допомагати по господарству, а вона зможе його, старенького, доглядати.

Певно, чоловік зробив висновки й тепер вдома не байдикує. Тоня може сміливо залишити на нього Ніну, коли йде у справах. Раніше у них удома було справжнє жіноче царство. Нині переважають чоловіки.

Тоня Матвієнко повернула додому тата, якого вигнала Ніна Матвієнко

У Ніни Матвієнко з Петром Гончаром народилося троє дітей. Тоня з них найменша. Старші – Іван й Андрій. Андрій пішов татовим шляхом і теж став художником, але спеціалізується на малюванні ікон.

Іван обрав для себе шлях до Бога. Ставши ієродияконом Януарієм, перебуває у Ніжинському монастирі, хоча раніше був у Криму. Антоніна заміжня за Арсенієм Мірзояном.

Вони виховують спільну донечку Ніну Матвієнко – тезку своєї видатної бабусі. Нині їй уже 8 років. А сестра Уляна старша за Ніну на 18 років. Її Тоня народила в доволі юному віці.

Популярне

Схожі статті

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.

Неймовірно смачно та ситно: ходовий рецепт овочевого рагу на обід. Готую тричі на тиждень і все одно мало

Овочеве рагу з томатною пастою – просто ідеальний варіант щоденного обіду або вечері для всієї сім'ї. Про покроковий рецепт цієї смакоти – читайте у матеріалі.

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.