Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

Потенційний коханий Ірини Горової є її підопічним. Багато хто вже бачив співака OTOY. Звісно, важко повірити у стосунки між 25-річним молодиком та 46-річною жінкою, хоч і такою впливовою.

OTOY спростував чутки з приводу романтичних стосунків з Іриною Горовою

В’ячеслав Дрофа відверто розповів про стосунки з Іриною для “Люкс ФМ”. Попри те, що мережею гуляють світлини, де парочка ніжно обіймається і навіть цілується, хіп-хоп виконавець висловився дуже категорично:

“Ірина Горова має дочку, яка старша за мене”.

І справді, Наталії, доньці Горової, 26 років, тож вона на рік старша за музиканта, якому приписують роман із її матір’ю. Тим часом OTOY запевнив, що вони з Іриною виключно співпрацюють.

OTOY спростував чутки з приводу романтичних стосунків з Іриною Горовою

А щодо романтики їх нічого не об’єднує. У кожного власне особисте життя. На зауваження журналістки, що існує чимало прикладів, де вік не стає на заваді стосункам, В’ячеслав із нею повністю погодився.

Але у випадку з Іриною запевнив: вони виключно партнери. Працюють разом, дружать, але на щось більше між ними не варто розраховувати. Сама продюсерка теж колись висловлювалась, що не цікавиться занадто молодими чоловіками.

Донька Ірини Горової старша, ніж бойфренд, якого приписують продюсерці

За словами Горової, головним чоловіком у її житті на цей момент є син Андрій. А донька продюсерки Наталія вже заміжня. На момент повномасштабного вторгнення вона зі своїм коханим перебувала в Грузії.

Звідти поїхали до Лівану, де мешкає тато молодика. Там і побралися у мули. Ірина сподівається, що пара врешті потрапить до України й тут уже відгуляють весілля в українських традиціях.

Популярне

Схожі статті

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.