Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні: “Дівчата, я скучав”

Оля Цибульська висловилась про можливе повернення Олега Винника в Україну "на білому коні", а також зізналась, чи чекає на артистів, які виїхали за кордон.

Українська співачка та телеведуча Оля Цибульська надала ексклюзивне інтерв’ю РБК-Україна, в якому припустила про можливе повернення Олега Винника в Україну у мирний час. Окрім того, зірка поділилась роздумами щодо того, чи чекатиме артистів, які виїхали за кордон під час повномасштабного вторгнення та не повернулися.

Так, у розмові з журналістом Оля Цибульська заявила, що не виключає того, що через п’ять років відомий Олег Винник повернеться “на білому коні” та розповість історію, яка “зачарує” шанувальників українського співака.

“Я не виключаю, що за років п’ять Олег Винник приїде на білому коні, скаже: “Дівчата, я скучав”, – поділилась українська виконавиця.

Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні
Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні

Також Оля Цибульська зазначила, що не чекає на повернення артистів, які покинули Україну під час війни, підкресливши, що не слідкує за життям таких артистів.

“Я не чекаю на повернення тих, хто поїхав, я не слідкую за тим, що в них у житті відбувається. Чесно, мені все одно”, – додала зірка.

Нагадаємо, що Олег Винник не виходить на зв’язок із своїми прихильниками з початку повномасштабного російського вторгнення. Раніше, в одному з інтерв’ю, він зазначив, що проживає в Німеччині, де тривалий час проходить лікування від хвороби. Проте детальніше про свою хворобу – Винник не розповів. За словами артиста, він не знав, як підтримати українців у складний час й вважав, що слухати його ніхто не буде.

До речі, у квітні 2023 року на сторінці Олега Винника в Instagram зникли публікації, що стосувалися російського вторгнення. Як повідомляв сам виконавець, зараз у нього немає доступу до своєї офіційної сторінки.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.