Що відомо про причини смерті Ніни Матвієнко і Руслани Писанки: близькі розповіли про останні дні зірок

Дізнайтеся, що відомо про те, чому не стало Ніни Матвієнко та Руслани Писанки. Близькі українських знаменитостей згадали їхні останні дні життя.

На жаль, талановиті люди завершують свою кар’єру через поважний вік або хвороби. Сьогодні ми згадаємо, як завершилося життя українських зірок Ніни Матвієнко та Руслани Писанки, які залишили багато теплих моментів і чимало визначного.

Так, 8 жовтня 2023 року стало відомо про смерть відомої артистки Ніни Матвієнко. Сумну звістку повідомила її донька, співачка Тоня Матвієнко, звернувшись до аудиторії в Instagram.

Згодом в одному з інтерв’ю чоловік Тоні Матвієнко, музикант Арсен Мірзоян, розповів, що у Ніни Митрофанівни різко погіршився стан здоров’я, після чого вона тривалий час лежала у лікарні. Жінка не хотіла, щоб її бачили слабкою. За його словами, артистка просила, щоб у палату навідувалися лише жінки. Ніна Матвієнко померла від онкології у віці 75 років, за два дні до свого 76-річчя.

Що відомо про причини смерті Ніни Матвієнко і Руслани Писанки
Що відомо про причини смерті Ніни Матвієнко і Руслани Писанки

У Німеччині на 57-му році життя пішла з життя відома українська телеведуча та акторка Руслана Писанка. Це сталося в ніч 18 на 19 липня 2022 року. Чоловік знаменитості, Ігор Ісаков, розповів, що у його дружини була агресивна форма раку, з якою вона боролася, але, на жаль, імунітет не витримав.

Що відомо про причини смерті Ніни Матвієнко і Руслани Писанки
Що відомо про причини смерті Ніни Матвієнко і Руслани Писанки

Ігор пригадує, що разом з дружиною вірив у швидке одужання. Останній день життя Руслани вони провели разом. Чоловік зазначив, що вона була по-справжньому щасливою. Зірка телебачення говорила про майбутнє та мала багато планів. В якийсь момент вона втратила свідомість і була госпіталізована у німецьку клініку. Пізніше лікар повідомив про смерть Писанки.

Церемонія прощання з Русланою Писанкою, чиє тіло було кремовано, відбулася у Спасо-Преображенському соборі в Києві. Пізніше урну з прахом поховали на Байковому кладовищі.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.