Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.

Відомий український телеведучий Слава Соломка висловив свою думку щодо виїзду Ольги Фреймут за кордон. Знаменитість поділився, що таке рішення йому не подобається, оскільки вважає, що українцям зараз важливо залишатися в Україні. Про це він розповів у своєму недавньому інтерв’ю.

За його словами, Фреймут разом з родиною прийняла рішення виїхати з країни у складний час. Соломка зауважив, що це особистий вибір кожного і Ольгу можна зрозуміти.

“Я вважаю, що українці зараз мають бути в Україні”, – розповів телеведучий в інтерв’ю.

До слова, відомий чоловік не виключає можливість того, що Ольга не бачить майбутнього в Україні, та додав, що, ймовірно, відома жінка разом з чоловіком і двома дітьми залишиться жити за кордоном.

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших
Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших

Окрім того, шоумен вперше розповів, чи мав намір виїхати за кордон з початку повномасштабного вторгнення. Знаменитість поділився, що у нього не було думки покидати столицю, адже він не уявляє свого професійного розвитку за межами рідної країни. Також Соломка підкреслив, що не буде щасливим, проживаючи в іншій державі.

“Вони ухвалили це рішення. А от чи будуть там щасливі – це запитання”, – розповів журналіст.

Варто нагадати, у 2022 році стало відомо, що телеведуча Ольга Фреймут виїхала з України разом з двома дітьми, сином Валерієм і донькою Євдокією, та чоловіком, Володимиром Локотком, який працював генеральним директором Нового каналу.

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших
Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших

Зазначимо, раніше Фреймут розповідала, що полетіла в Прованс з дітьми, тоді як її чоловік був у Києві. Згодом Ольга переїхала до Лондона, де працювала в одній з редакцій. Вона вела щотижневу колонку про новини в Україні.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.