Перше кохання Наталки Карпи привело співачку в ступор: дівчина зазнала зраду, ще й пережила непоправну біду

Перше кохання в Наталки Карпи закінчилося трагедією. Мало того, що обранець закрутив шури-мури з її найкращою подругою, так ще й раптово помер через нещасний випадок.

Перше кохання принесло Наталці Карпі замість радості суцільне розчарування. Коли вона працювала на радіостанції, страшенно закохалася в молодика-колегу. У Наталки була подруга дитинства, якій вона довіряла всі секрети змалечку.

Карпа привела подругу до себе на роботу й познайомила зі своїм обранцем. Наївна Наталка ділилася з дівчиною усіма подробицями свого першого кохання, а та начебто й підтримувала, та водночас підступно листувалася з тим парубком у соцмережах та перемовлялася телефоном.

В юності Наталка Карпа зазнала нещасливого кохання

Коли дівчина дізналася про зраду, прийшла на радіостанцію, а молодик спочатку кинувся її обіймати. Та, побачивши холодний відсторонений погляд Карпи, відразу все втямив. Вона не хотіла нічого з’ясовувати чи розпитувати. Просто грюкнула дверима йому перед носом.

Цілий тиждень вони не розмовляли, а потім трапилася трагедія. Коханий Наталки повернувся додому пізно ввечері напідпитку. Коли йшов сходами на 2 поверх, перечепився, ударився об шафу. Вітраж, що був на дверцятах розбився й перерізав йому артерію. Вранці мама знайшла бездиханне тіло сина.

В юності Наталка Карпа зазнала нещасливого кохання

Після того Наталці ще доводилося переживати чоловічу невірність. Та вона вважає, що фізичну зраду легше вибачити, аніж духовну. Неприйнятним є, коли тебе зраджують, як людину. Зі свого боку Карпа теж іноді зраджувала коханого чоловіка.

Був випадок, коли вони кілька разів роз’їжджалися з обранцем. Співачка вважала себе вільною і йшла на побачення з іншим. А за кілька тижнів обоє усвідомлювали, що не можуть один без одного, тому знову з’їжджалися.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.