“Боротьба за дитину забирає всі сили”: Орбакайте не приховує непросту ситуацію, в яку її поставило життя

Крістіна Орбакайте не приховує свою непросту сімейну ситуацію, яка привернула увагу багатьох. Зокрема, мова йде про скандальний шлюб із Байсаровим, в якому співачка ледь не втратила сина.

Співачка, акторка та донька Алли Пугачової, Крістіна Орбакайте, досить рано стала самостійною і почала вести особисте життя, яке завжди привертало увагу публіки. У зірки було безліч творчих викликів, а також скандальний шлюб із чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим, у якому вона ледь не втратила сина.

Так, Байсаров став другим чоловіком Орбакайте. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко. У 1998 році в пари народився син, якого назвали Дені. За словами Крістіни, вона вірила, що знайшла свою долю. Заради чоловіка співачка була готова прийняти іслам. Проте їхнє кохання тривало недовго, і подружжя розлучилося у 2003 році.

Орбакайте не приховує непросту ситуацію, в яку її поставило життя
Орбакайте не приховує непросту ситуацію, в яку її поставило життя

У серпні 2009 року почалася боротьба між Орбакайте та Байсаровим за спільного сина. Після тривалих судових розглядів було постановлено, що Дені залишиться жити з батьком. Судові процеси затягнулися, і протягом цього часу Крістіна не мала можливості спілкуватися з сином.

Про причину розлучення екс-подружжя стало відомо пізніше. В одному з інтерв’ю Крістіна розповіла, що на презентації її альбому Руслан привселюдно вдарив жінку. Попри це, вона змогла пробачити образу і не забороняла колишньому чоловікові зустрічатися з дитиною.

Пізніше, під час відпочинку в Маямі, Дені захворів, тому співачка повідомила про те, що син залишиться з нею ще на деякий час, аби відновити здоров’я. Однак бізнесмен наполягав на повернення в росію. Передавши дитину батькові, який разом із ним планував відправитися до Франції, Дені опинився в Чечні. Після цього зіркова мати не мала змоги бачитися зі своїм сином.

Крістіна Орбакайте та Дені Байсаров
Крістіна Орбакайте та Дені Байсаров

Час від часу Орбакайте розмовляла з ним по мобільному. Також вона намагалася зустрітися з Дені поряд зі школою, у якій він навчався, але Руслан перешкоджав їхнім побаченням.

“Я постійно знаходжусь в процесі боротьби за свого сина. Це забирає всі мої сили”, – розповідала співачка.

Відомо, що сьогодні молодший син Орбакайте проживає в Нью-Йорку, а неподалік від нього живе його зіркова мама з теперішнім чоловіком Михайлом Земцовим, з яким виховує спільну 11-річну доньку.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.