Після Ігоря Пелиха залишилася дружина й троє дітей: де перебуває вдова відомого телеведучого та його нащадки

Всі пам'ятають Ігоря Пелиха як неймовірно талановиту людину. На жаль, автотроща обірвала життя батька трьох дітей. Як нині живуть нащадки й вдова ведучого "Галопом по європах".

Телевізійна кар’єра Ігоря Пелиха починалася з шоу “Не всі вдома” на 1+1. Усі події розвивалися на очах співведучого Костянтина Грубича. Саме він розповів, що Ігор із Сашею Лозинською попервах спілкувалися в асьці (була така програма для обміну повідомленнями).

Як склалася доля дружини та дітей Ігоря Пелиха: Костя Грубич та Саша Лозинська

Вони навіть не бачили один одного. Згодом познайомилися особисто. Саші припав до вподоби цей креативний молодик. Коли стали підшукувати другу пару ведучих на заміну, оскільки Лозинській та Грубичу доводилося щодня вести гумористичну програму по 2 години, то Саша згадала про свого нового знайомого.

Як склалася доля дружини та дітей Ігоря Пелиха

Був іще один претендент на посаду ведучого, та тато Саші був продюсером, тому вибір був саме на користь Пелиха. Ніхто на телебаченні ніколи не пошкодував про це. Хлопчина з Тернополя дійсно виявився талановитим.

Молодята побралися. У них народилося трійко дітей. Все було добре до того моменту, як Ігор із друзями у 2009 році сів у автівку рано-вранці. І хоч рух був ще не інтенсивним, водій примудрився зіткнутися з іншою машиною. 35-річного Пелиха не стало.

Як склалася доля дружини та дітей Ігоря Пелиха: син Іван

Ще за життя чоловік створив продакшн, який після смерті Ігоря очолила Олександра. Згодом жінка вийшла заміж удруге й народила ще одного синочка. Нині первісток подружжя Іван перебуває в лавах ЗСУ. Доньки Пелиха навчаються за кордоном. А найменший син Олександри Лозинської перебуває з батьками в Києві.

Популярне

Схожі статті

Костянтин Грубич розповів про непрості стосунки з Данилко: чому Андрій плакав та просив у нього вибачення

Костянтин Грубич, відомий український телеведучий, нещодавно дав інтерв'ю, в якому розповів про свої складні стосунки з артистом Андрієм Данилком, відомим за образом Вєрки Сердючки.

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!