Юрій Рибчинський має одного-єдиного сина: як виглядають четверо онуків та один правнук відомого поета

Видатному поету Юрію Рибчинському минуло 79 років, 55 з яких він прожив в одному шлюбі. Олександра народила лише одного сина. Натомість подружжя має 4 онуків й одного правнука.

Юрій Євгенович Рибчинський чимало цікавого розповів про своє життя у проєкті “Наодинці”. Зокрема, розмова торкнулася й родини поета. Коли почалося повномасштабне вторгнення, син та один з онуків записалися в ТрО.

Юрій Рибчинський показав, як виглядає перший правнук

Глава родини не відмовляв найближчих родичів від подібного кроку. Звісно, всім страшно, але треба йти й захищати Україну. Якби сам був трішки молодшим, то теж би вбрався у піксель і став до лав ЗСУ.

Син Євген у хітмейкера один. А от онуків аж четверо. Двоє мешкають за кордоном, двоє перебувають в Україні. Микита вже під час війни порадував дідуся правнуком Левком. Хлоп’я народилося у серпні в Києві й вже може похвалитися 8 зубами. Коли з’явилися перші три зубчики, прадідусь зрадів – тепер став справжнім українцем із тризубом.

Юрій Рибчинський показав, як виглядає перший правнук: син Євген з онуком Левком

Юрій Євгенович гордиться онуком, який після 10 років перебування в Америці й закінчення коледжу повернувся до України та вступив до університету. При цьому іспит з української здав набагато краще за однолітків, які весь цей час мешкали тут.

Поки невідомо, чи успадкував Левко прадідів талант писати вірші. Нікому з онуків поетичний дар не передався. Лише син Євген дуже багато пише, як і тато. Але нащадки талановиті по-своєму.

Юрій Рибчинський показав, як виглядає перший правнук: онук Микита з дружиною та Левком

Онук Микита працює у команді Дмитра Комарова – монтує його передачі про подорожі. Його молодший брат опановує сферу IT. Двоє найменших онуків мешкають за океаном. Тож дідусь із ними практично не бачиться, хоча любить усіх.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.