Камалію з Захуром весь час бачать разом: чи розлучилося подружжя насправді і як вони поділили майно та дітей

Камалія та Мохаммад Захур оголосили про розлучення. Але постійно зустрічаються та проводять час разом. То чи вони й справді вже не пара і як у такому разі поділили майно та дітей?

Мохаммад Захур нині мешкає у Лондоні разом із доньками-близнятками від Камалії. Та коли навідується до Києва, селиться у будинку колишньої дружини. Співачка, відвідуючи Англію, теж ночує в будинку екса. То чи розлучилися вони насправді?

Як Захур та Камалія поділили майно

Це питання обом поставили журналісти “Люкс ФМ” і ось що почули у відповідь. Мільярдер запевнив, “що у них прекрасні стосунки”. З приводу світлин, на яких Камалія перебувала з синцями на обличчі, Захур сказав, що він до цього не причетний і не знає, що це таке. Не виключив, що просто грим, але він не в курсі.

Як Захур та Камалія поділили майно

Камалія виявилася більш багатослівною. Зірка підтвердила, що вони з бізнесменом офіційно розлучені й мають відповідний документ:

“Ми були по шаріату одружені, по шаріату і розлучилися”.

Оскільки у пари є двоє доньок Арабелла та Мірабелла, яким уже 10 років, то колишні дружать і є зразковими батьками, підтримуючи цивілізовані відносини й завжди надаючи допомогу одне одному.

Як Захур та Камалія поділили майно

З приводу поділу майна співачка зауважила, що маєток під Києвом належить їхнім донькам, які нині навчаються у Великобританії, тож ділити нічого. Коли близнятка виростуть, матимуть нерухомість. Решту майна вони поки не ділили між собою.

Після розлучення Камалія отримувала пропозиції від інших чоловіків, але поки не готова до створення нової сім’ї. Їй потрібен час, щоб видихнути після 20-річного шлюбу. Взагалі знаменитості подобаються брюнети “зі східною ноткою”, зізналася артистка.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.