Син Тіни Кароль забув, що таке дитинство і вільний час? Поп-діва розповіла, чим завантажила Веню з головою

Тіна Кароль зуміла знайти баланс між кар'єрою та материнством, а от чи забезпечила вона такий баланс між освітою сина та щасливим дитинством та яке майбутнє вона обрала йому — розповімо зараз.

Життя Тіни Кароль наповнене не лише яскравими виступами та концертами, а й складними випробуваннями. Після втрати чоловіка, Євгена Огіра, у 2013 році, виховання сина Веніаміна повністю лягло на плечі співачки. Всупереч складнощам, Тіна не лише продовжила свою кар’єру, але й знайшла спосіб забезпечити належну освіту та розвиток для свого сина.

Все заради майбутнього

У 2016 році Тіна прийняла непросте рішення — відправити Веніаміна до Англії, де він живе в українській родині подружжя Надії й Романа та навчається у престижному закладі в елітній англійській школі Repton Preparatory School.

Тіна Кароль розповіла, до якої кар’єри готується її син Веніамін. Скриншот фото з Мережі

Відомо, що хлопець займається фехтуванням, українськими танцями, грою на фортепіано та барабанах. А ще днями зіркова мама розповіла, що на відміну від неї, син серйозно вивчає математику, знає чотири мови: окрім української, англійську, французьку, іспанську. Вона також поділилась, про свій вплив на сина й розповіла, що трошки “муштрує його” з математики та бажає, щоб він вільно спілкувався усіма мовами.

Поки що Тіна не конкретизує кар’єрні плани сина, та судячи з того, про що вона розповіла, Веніамін не піде стопами мами на сцену, а обере геть інший шлях.

Як бачимо, підліток заради майбутнього завантажений науками з головою. А як же дитинство, про яке Кароль співала?

“Чекай, дитинство, не зникай. Там друзів багато, там мама і тато. Чекай, дитинство не втрачай”

Відомо, що Тіна Кароль стала для хлопця і мамою, і татом. Вона постійно підтримує зв’язок з Веніаміном та контролює його навчання, тому що розуміє, наскільки важливою є підтримка близьких у такий відповідальний період життя, тому намагається якомога частіше відвідувати сина в Англії та надавати йому моральну допомогу. Веніамін також приїжджає на канікули в Україну, де вони з мамою проводять час разом, наприклад, взимку у Карпатах.

Тіна Кароль на відпочинку у Карпатах разом із сином

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.