Олександр Будько ще тільки збирається стати “Холостяком”, а вже ходить на побачення: в Києві, США, Карпатах

Українська громадськість була неабияк приголомшена новиною, що черговим "Холостяком" стане військовий Олександр "Терен" Будько. Звісно, хотілося б дізнатися про цього мужнього чоловіка більше.

Телеканал СТБ оголосив про знімання чергового сезону шоу “Холостяк”. Нині триває кастинг дівчат для проєкту. А от із головним героєм уже визначилися. Ним стане Олександр “Терен” Будько.

28-річний молодик з першого дня повномасштабного вторгнення боронив Україну в лавах ЗСУ. Внаслідок тяжкого поранення позбувся обох ніг, але не втратив оптимізму й бажання продовжувати активне життя.

Холостяк Олександр Терен Будько пригадав найкращі побачення

Тепер на Олександра очікує ціла низка романтичних побачень із дівчатами, які змагатимуться за його серце. А поки Терен пригадав найкращі та найгірші зустрічі з юнками, які траплялися в його житті.

Найперше спадає на думку побачення в Штатах. Сашко познайомився з українкою за океаном, але вони довго не наважувалися доторкнутися один до одного. Спочатку повечеряли в ресторані. Потім поїхали в парк. Лише там, прогулюючись, вони врешті вперше обійнялися.

Холостяк Олександр Терен Будько пригадав найкращі побачення

Незабутніми виявилися відвідини Труханова острова в Києві. Парі досаждав рій комарів, які не давали можливості зупинитися й поцілуватися. З усім тим без обіймів, щирої розмови та милування гарним заходом сонця на пішохідному мосту того разу не обійшлося.

Холостяк Олександр Терен Будько пригадав найкращі побачення

Найгірших побачень у житті Будька не траплялося. Зазвичай просить друга взяти слухавку й сповістити, що Олександр дуже зайнятий, йому треба терміново кудись їхати. Якщо дівчина симпатична, але рівень інтелекту низький і з нею немає про що поговорити, тоді доводиться уникати зустрічі.

Перше побачення після поранення, коли Сашко перебував ще на реабілітації, відбулося у Карпатах. З дівчиною, яка нині вже колишня, разом відзначали Різдво. Це було просто феєрично: гори, трембіти, колядки, лежанка тощо.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.