Донька легендарної Ніни Матвієнко Тоня розповіла, де зараз її рідні брати: кожен обрав свій шлях

Після того, як не стало легендарної Ніни Матвієнко, її донька Тоня вперше розповіла, де зараз її старші брати, чим займаються та чи спілкуються вони між собою.

Діти Ніни Матвієнко та Петра Гончара — два сини, Іван і Андрій, та донька Тоня, — всі є творчими та талановитими людьми, кожен з яких знайшов свій унікальний шлях у житті.

Родина Ніни Матвієнко
Родина Ніни Матвієнко. Скриншот фото з Мережі

У кожного свій вибір

Іван, обравши релігійний шлях, взяв ім’я Януарій. Він живе у монастирі, присвятивши себе духовному служінню Богу. Його вибір став великою підтримкою для родини, особливо після втрати матері. Як відомо, він, як ієродиякон, навіть відспівував пані Ніну на похоронах.

Другий брат, Андрій, отримав талант від батька й знайшов себе у мистецтві. Він є художником та іконописцем: розписував свого часу Михайлівський Золотоверхий собор, Покровський храм на Подолі, купол Софії Київської та інші храми. Серед його робіт — картини “Григорій Сковорода” та “Козак Мамай”. Але зараз, зі слів його сестри Тоні, Андрій служить у Національній гвардії України. Його патріотизм та відданість країні додають йому ще більше поваги серед рідних, друзів і колег.

Тоня Матвієнко, яка є відомою співачкою та продовжувачкою творчої спадщини своєї матері, також зазначила, що родичі завжди підтримують одне одного. Попри втрату Ніни Матвієнко, вони залишаються міцною сім’єю, об’єднаною не тільки родинними зв’язками, але й спільними цінностями та духовними ідеалами. Вони часто зідзвонюються та навіть збираються, коли є можливість, у батьківській хаті.

Таким чином, кожен із дітей Ніни Матвієнко та Петра Гончара знайшов свій шлях і продовжує робити свій внесок у суспільство, зберігаючи пам’ять про видатну співачку та матір у своїх серцях.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.