Син Потапа зізнався, що вони бачаться тільки за кордоном, тому що репера в Україні не люблять: “Всі знають”

Сину відомого репера Потапа минуло 15 років. Юнак не зважає на хвилю хейту, яка несеться останнім часом у бік його батька. Більше того, нащадок навіть дослухається до порад тата Олексія.

15-річний Андрій Потапенко, на відміну від батька Потапа, нині перебуває у Києві. Коли на початку повномасштабного вторгнення Ірина Горова вивезла сина за кордон, він довго сварився й домігся таки повернення у рідне місто, де обожнює київську перепічку, шаурму та БПШ.

Син Потапа розповів про стосунки з батьком

Попри юний вік, Андрій цікавиться, як можна заробити гроші, щоб не залежати від гаманця тата й мами. На жаль, батько Андрія за останні 2 роки навідувався в Україну лише наїздами. Тож із Потапом сину доводиться зустрічатися переважно за кордоном.

Син Потапа розповів про стосунки з батьком

Від татка-репера син перейняв одну важливу рису – коли хтось щось говорить погане про тебе, слід на це не зважати. Мовляв, нехай собі говорять. Андрій в курсі, як не люблять Олексія Потапенка в Україні й скільки негарних речей пишуть про музиканта в мережі, але сам від тата не відвернувся.

Регулярно відвідує Потапа за кордоном і бачить, що чоловік завжди веселий, попри нескінченний хейт. Ще одна порада від батька запам’яталася юнаку: якщо любиш жінку, обов’язково май при собі захист. Це натяк на застосування контрацептивів.

Син Потапа розповів про стосунки з батьком

До Потапа в українців чимало претензій, адже репер виїхав за кордон уже після повномасштабного вторгнення, так і не пояснивши прихильникам, яким чином йому вдалося здолати заборону.

Нинішня творчість репера фанам теж не заходить. Його трек “Волонтер”, виконання пісень у стилі “рашен ретро” у німецьких клубах та інші зашквари постійно критикують. Та, як бачимо, єдиному нащадку Олексія все одно є чому повчитися у батька.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.