Чоловік Маші Єфросиніної зізнався, що жінки готують йому борщ: скільки охочих нагодувати Тимура Хромаєва

Маша Єфросиніна надзвичайно здивувала шанувальників, коли на тлі чуток про розлучення пари раптово взяла інтерв'ю у свого благовірного Тимура Хромаєва. Говорили багато про що.

Коли під час бесіди подружжя настав момент підтверджувати чи спростовувати чутки, Маша Єфросиніна розповіла, що їхній син Сашко хоче бути поліцейським. Тимур Хромаєв у відповідь неабияк ошелешив дружину, зазначивши, що жінки готують йому борщ.

Уява блогерки тут же намалювала картинку, як до її чоловіка приходить купа осіб жіночої статі та стають до плити. Натомість усе виявилося дещо по-іншому. Маша в курсі, що благовірний мешкає разом із побратимами.

Маша Єфросиніна поцікавилася, які жінки готують Тимуру Хромаєву борщ

Тимур пояснив, що сусідка завжди готує їм борщ, ще й рибку смажить. Єфросиніна напружилася, поцікавившись, скільки років тій добрій жінці. І видихнула, дізнавшись, що близько 60. Домашній борщ чоловік дружині ніколи не показував, бо коли виходить на відеозв’язок, зазвичай видно, що варять із хлопцями якусь картопельку.

Маша Єфросиніна поцікавилася, які жінки готують Тимуру Хромаєву борщ

Коли блогерка поточнила, чи дійсно існує така сусідка, яка готує борщ її чоловіку, Хромаєв підправив, що вона не одна. Тобто новина про жінок із борщем виявилася не фейком, що гуляє соцмережами в Інтернеті, а чистою правдою.

Схоже, Єфросиніній подібна правда не дуже сподобалася, але Тимур відзначив, що багато людей не лише годують захисників борщем, але й надають їм свої будинки та квартири для ночівлі.

Маша Єфросиніна поцікавилася, які жінки готують Тимуру Хромаєву борщ

Є й такі, що шкарпетки в’яжуть для військових. У них Тимур навіть додому приїжджав і всю зиму носив для тепла. Маша поцікавилася, хто зробив такий подарунок. Хромаєв сказав, що та ж сусідка, яка борщу принесла. Взагалі багато місцевих долучаються до облаштування побуту захисників. Але є й такі, яким абсолютно байдуже до військових.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.