Алла Кудлай з сином Максимом перебуває в Україні: чи знаходяться поряд красуня-невістка та двоє онучат

69-річна народна артистка України Алла Кудлай нині продовжує мешкати у Києві. Поряд з відомою співачкою її син Максим. На жаль, з невісткою та онуками жінка не має можливості спілкуватися наживо.

Коли у 2022 році багато киян покидали місто, народна артистка Алла Кудлай вирішила залишитися разом із сином. А невістка Марта Спіженко з двома онуками співачки Андрійком та Уляною, виїхала за кордон. Відтоді родина об’єднувалася лише один раз на 2 тижні.

Алла Кудлай розповіла, де перебувають син, невістка та онуки

Невістка вдалася вдачею у свекруху – дуже гарно співає. Навіть брала участь у “Голосі” у Великобританії. Алла обожнює свою невісточку-красуню. Максим познайомився з Мартою на концерті Ніколо.

Алла Кудлай розповіла, де перебувають син, невістка та онуки

Цей композитор написав чимало пісень для пані Алли, її сина та Марти. Де нині перебуває сам Ніколо, ніхто не знає. На зв’язок він не виходить. Чоловік у ковідні часи мешкав у Вишгороді зі своїм братом. Яка його доля тепер, не знає навіть поет Юрій Рибчинський, з яким вони завжди тісно співпрацювали.

Алла Кудлай розповіла, де перебувають син, невістка та онуки

Бабуся Алла страшенно гордиться своїми талановитими онуками. Вони обидва обожнюють співати, як знаменита родичка й батьки. Уляна, якій невдовзі мине 10 років, уже брала участь у пісенних конкурсах. 4-річний Андрійко теж полюбляє наспівувати “Ой, у лузі червона калина”. Кудлай слухає та дивується: жодної фальшивої нотки!

Алла Кудлай розповіла, де перебувають син, невістка та онуки

Чоловік знаменитості загинув 2009 року в автомобільній трощі. Зазвичай Алла перед виходом із дому молиться Святому Миколаю. А того дня чомусь не зробила цього. От і втрапили в халепу. Дорожники висипали на дорогу купу снігу. Автівку занесло, і вона врізалася у стовп. Благовірного Миколи Кучеренка не стало, а сама співачка тоді 2 тижні провела в лікарні.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.