Після розлучення Євгенія Власова довгий час була самотня. Чи змінилося життя співачки: “Молюся за коханого”

Євгенія Власова будувала вдалу сольну кар'єру, та на заваді стали проблеми зі здоров'ям та розлучення з чоловіком-продюсером. Чи знайшла нині співачка собі пару до душі?

Євгенія Власова зізналася, що після невдалого заміжжя з Дмитром Костюком уже півтора десятиліття не підпускала до себе жодного чоловіка. Весь цей час знаменитість присвятила трансформації себе.

Євгенія Власова розповіла про нове кохання

Тож тепер усвідомила – їй не потрібен партнер, який задовольнятиме її матеріальні потреби. Вона шукатиме чоловіка до душі. Їй не потрібно, щоб її рятували чи лікували душевні травми. Власова воліє отримати від обранця виключно любов:

“Я молюся за свого коханого, котрого ще не зустріла”.

Про свої душевні перипетії Власова розповіла Славі Дьоміну. Євгенія певна, що десь на планеті існує саме такий чоловік, який їй потрібен. Не для того, щоб носити важкі сумки, а щоб створити довкола “світлий простір”.

Євгенія Власова розповіла про нове кохання

Аналізуючи своє життя з висоти 46 років, зірка раптом усвідомила, що ніколи не кохала по-справжньому. Навіть у попередніх стосунках із Дмитром, від яких на світ з’явилася донька співачки, Женя так і не відчула стану закоханості.

У шлюбі зі співпродюсером “ВІА Гри” Власова зазнала пристрасті, переживань, боязні залишитися одною. От тільки коханням ті невротичні стосунки назвати тепер не може. Нині жінка має духовну опору, тому їй для щастя потрібен зовсім інший чоловік.

Євгенія Власова розповіла про нове кохання

З Дмитром Костюком Женя прожила у шлюбі 4 роки. 2004-го подружжя стало батьками доньки Ніни, а вже у 2008 році оформили розлучення. Чоловік через деякий час пропонував розпочати все з чистого аркуша – поселитися у новому будинку й спробувати примиритися. Але Власова на це не пристала.

Довгий час про Костюка не було ні слуху ні духу. А коли Ніні минуло 14 років, татусь раптово згадав про донечку й став надсилати аліменти. Але зустрітися з рідною кровинкою так і не спромігся.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.