Аніта Луценко заявила, що вона безхатченко: чи планує зіркова тренерка повернутися в Україну з-за кордону

Життя Аніти Луценко – це приклад того, як важливо слідувати своїм мріям, не боятися змінювати плани. Хоча мрія про власний будинок в Україні так і не здійснилася, вона будує свою кар'єру за кордоном.

Аніта Луценко, відома українська фітнес-тренерка та телеведуча, завжди ділилася своїм життям і планами з шанувальниками. Однак останні новини від неї стали справжньою несподіванкою. Виявилося, що Луценко більше не планує повертатися в Україну, а її мрія про власний будинок так і залишилася нереалізованою.

Життя за кордоном

Останнім часом Аніта все більше часу проводить за кордоном, а саме у Великій Британії. Там живе та навчається у державній школі її донька Мія, а нещодавно до них приїхала мама Аніти.

Сама тренерка активно займається фітнесом, проводить тренування та майстер-класи в різних країнах.

“Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку”,- поділилась Луценко.

Отже, жінка вже тривалий час живе поза межами України й, здається, пристосувалася до нового життя. Вона часто ділиться фотографіями та відео зі своїх подорожей, показуючи, як насолоджується життям у різних куточках світу.

Плани на майбутнє

Нещодавно Аніта Луценко відкрито заявила, що не планує повертатися в Україну в найближчому майбутньому. За її словами, життя за кордоном надає їй та її донці більше можливостей для особистого і професійного розвитку. Вона підкреслила, що це рішення не було легким, але вона відчуває, що так буде краще для неї та її сім’ї.

Реакція шанувальників

Шанувальники Аніти Луценко по-різному відреагували на її рішення. Багато хто підтримав її, зрозумівши, що кожна людина має право вибирати найкращий шлях для себе і своєї родини. Інші ж висловили сум, що більше не зможуть бачити її так часто в Україні та на місцевих заходах.

Популярне

Схожі статті

Вперше за 2 останніх роки: співачка Олена Вінницька розповіла, чим займалась вона та її чоловік весь цей час

Співачка Олена Вінницька, колишня учасниця гурту ВІА Гра вперше за 2.5 роки з'явилась на публіці та розповіла, де весь час пропадала сама та її чоловік-музикант.

“Балан і Кароль – це недописаний роман?”. Дан і Тіна вперше за два роки зустрілися в Карпатах

Не один рік фанати підозрювали Тіну Кароль і Дана Балана у таємному романі. І коли історія перестала бути на піку обговорень – зʼявилися факти, які підтверджують можливість стосунків між зірками.

Щойно спробувала новий рецепт: готую маринад і заливаю печериці. Виходить ідеальна закуска під “100 грам”

Мариновані печериці в домашніх умовах – це смачна і проста закуска, яка відмінно підходить як для буднів, так і для святкових заходів. Їх просто готувати, а смак приємно вражає.