Претенденткам на серце “Холостяка” слід уважно ознайомитися: Терен розповів, яку дівчину шукатиме на шоу

Заява військового Олександра "Терена" Будька про згоду на участь у майбутньому сезоні "Холостяка" справила вау-ефект. Дівчата сотнями кинулися реєструватися у шоу. Та поталанить далеко не всім.

Олександр Будько мирно працював баристою до лютого 2022 року. Потім змушений був стати на захист батьківщини. Десь під Харковом Терен позбувся обох ніг унаслідок тяжкого поранення.

Та вбити жагу до життя подібна незручність не змогла. Сашко ще під час реабілітації мав дівчину, з якою разом їздили до Карпат зустрічати Новий рік. Але тепер його серце абсолютно вільне.

Яких дівчат полюбляє Холостяк Олександр Терен Будько

Тому 28-річний молодик зголосився підписати контракт з телеканалом СТБ на участь у шоу “Холостяк”. Подібний безпрецедентний випадок наробив шереху не лише в Україні, але й в усьому світі.

Будько зустрівся з Машею Єфросиніною і розповів, яку обраницю хоче бачити поряд із собою. Тож дівчатам, що мають намір узяти участь у проєкті й полонити серце “Холостяка”, треба уважно ознайомитися з поставленими умовами, щоб відповідати за кожним пунктом.

Яких дівчат полюбляє Холостяк Олександр Терен Будько

Найперше, що має мати обраниця, зовсім не краса, а володіння українською мовою. Звісно, всі чоловіки попервах звертають увагу на зовнішність дівчини. Але навіть справжня принцеса легко здатна відлякати Терена й перетворитися в його очах на бридку істоту.

Якщо дівчина гарно виглядає й модно вбрана – це добре. Та відсутність інтелекту відбиває будь-яке бажання спілкуватися з кралею. А якщо вона ще й заведе стару пісню про “братні народи”, то тут уже зовсім немає про що розмовляти.

Яких дівчат полюбляє Холостяк Олександр Терен Будько

В одну мить своїми словами жінка, про яку щойно думав: “Вау, супер, мрія!”, перетворюється на Бабу-Ягу. Тож якщо погляди нової знайомої неприйнятні для Будька, продовжувати з нею стосунки він не буде.

Олександру байдуже, якою буде його майбутня дівчина – блондинкою, брюнеткою, шатенкою чи рудою. Головне, щоб з нею було цікаво спілкуватися. А от дівчат, які ініціюють інтимні стосунки вже на першому побаченні, чоловік намагається уникати.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.