Не встиг освідчитися, як все скасував: 51-річний Ахтем Сеітаблаєв взяв паузу у стосунках з молодою нареченою

Український актор та режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв, відомий своїми яскравими ролями й режисерськими роботами, нещодавно опинився у центрі уваги через свої особисті стосунки.

Ще восени минулого року він повідомив про намір одружитися з Мар’яною Боцвинюк, яка молодша за нього на 20 років. Втім, у нещодавньому інтерв’ю для радіо “Люкс ФМ” актор зізнався, що їхні стосунки завершилися.

Історія кохання, що не склалася

Ахтем Сеітаблаєв та Мар’яна Боцвинюк оголосили про свої стосунки восени минулого року. Новина про їхній роман швидко облетіла медіа, викликавши значний інтерес. Здавалося, що попереду на пару чекає щасливе майбутнє, та виявилося, що не все так просто.

Ахтем Сеітаблаєв з нареченою. Скриншот фото з Мережі

Сеітаблаєв зізнався, що рішення взяти паузу у стосунках було нелегким, але необхідним. Він пояснив, що для них обох це час для переосмислення та саморозвитку. “Ми обидва дорослі люди, які мають свої погляди та переконання, які не завжди сходяться” — зазначив він в інтерв’ю.

На питання, чи планує він у майбутньому все ж таки відгуляти весілля Ахтем сказав, що поки що ні, але можливо це й станеться у майбутньому.

Настирлива інтерв’юерка запитала, продовжує пара жити разом чи вже навіть роз’їхалися. На це чоловік відповів, що не хотів би обговорювати цю тему.

Проте актор розповів, що продовжує активно спілкуватися зі своїми трьома дітьми від першого шлюбу як з малими, що мешкають в окупованому Криму, так і зі старшою донькою, яка зараз живе у Бельгії. До речі, говорячи про них, Ахтем радо посміхався та розповів про те, що часто бачить завдяки Мережі свою першу онуку.

Також він поділився мрією поїхати в Крим після його звільнення, зібрати там всіх своїх близьких і “просто дихати”.

Нагадаємо, що Ахтем Сеітаблаєв зараз є військовослужбовцем. Нещодавно на полігоні він отримав травму ноги, тому днями йому зробили операцію і попереду у нього процес реабілітації.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.