Де зараз співачка Алла Кудлай: колись заробляла купу грошей, а зараз навіть соромиться назвати розмір пенсії

Алла Кудлай, легендарна українська співачка, яка свого часу підкорювала сцени та стадіони своїм чарівним голосом, тепер живе зовсім іншим життям.

Вона була неймовірно популярною за часів Радянського Союзу, і її пісні, зокрема “Красива жінка незаміжня”, стали справжніми хітами, що об’єднували мільйони шанувальників.

Недооцінений талант

У нещодавньому інтерв’ю на каналі Rostyslove Production Кудлай відверто розповіла про те, як живе зараз. Попри те, що творчий шлях був сповнений успіху та популярності, нині співачка зізнається, що її пенсія настільки мізерна, що вона навіть соромиться назвати її розмір.

Як зараз живе співачка Алла Кудлай. Інтерв’ю на каналі Rostyslove Production

Розкриваючи подробиці своєї фінансової історії, Алла Кудлай зізналася, що офіційні заробітки в Радянському Союзі були, м’яко кажучи, досить скромними. За будь-який концерт не залежно від кількості народу, їй та іншим артистам платили 12 рублів 50 копійок. Тому доводилося давати від 4 до 7 концертів на день. То був тяжкий труд за ради того, щоб просто підтримувати себе та свої родини.

Згадала співачка й про те, як з нею розплачувалися за концерти у селах Голови колгоспів бартером: в автобус, який вивозив артистів завантажували по 5-6 поросят.

Після того, як Україна стала незалежною державою, виконавиця сподівалась, що така ситуація зміниться. Особливо коли до верховної ради приходили працювати її колеги, але то було марно. Основний дохід їй приносили виступи за кордоном, де багаті емігранти неформально підтримували її фінансово, розуміючи, що такий талант є недооціненим на батьківщині.

“Вони запрошували мене у кімнату, де цього не міг бачити спостерігач, який був закріпленим за артистами, і просто клали у сумку купу доларів”,- пригадує пані Алла.

В ті часи вона могла заробляти великі суми, однак ці гроші не враховувалися офіційно, що вплинуло на розмір її пенсії сьогодні.

Сьогодні Алла Кудлай живе скромно у Києві разом із сином. Відомо, що вона зустрічалась з генералом з росії, але зараз цей зв’язок жінка розірвала.

Популярне

Схожі статті

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні биточки без панірування: рецепт від серця відриваю

Простий рецепт, на який вам знадобиться мінімум часу на кухні: готуємо разом смачні биточки зі вчорашньої манної каші – легко та смачно. Ваші дітки попросять ще.

Рецепт з кулінарного зошита: сирники без борошна, яке “краде” весь сирний смак. Виходять у 10 разів смачніші

Навіть якщо обідаєте та вечеряєте за межами дому, все одно сніданок зазвичай готуєте на власній кухні. Чудова ідея – приготувати сирники без борошна. Замість нього додається манна крупа.

Чоловік просить готувати таку вечерю частіше, бо дуже любить кабачки: шикарна кабачкова запіканка на 3 яйця

Головна "фішка" цієї кабачкової запіканки у тому, що вона неймовірно корисна. Розповідаємо, як приготувати цю страву легко та дуже просто, за лічені хвилини.