facebook

Дітей не поділити, а майно? Камалія розповіла про плани щодо розподілу нажитого разом із колишнім чоловіком

Відомій українській співачці Камалії довелося пройти через непростий період розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром. А чи стоїть зараз у неї на порядку денному питання розподілу майна з колишнім?

Попри особисті труднощі, артистка залишається відкритою та відвертою зі своїми шанувальниками. У нещодавньому інтерв’ю на каналі “Люкс ФМ” Камалія поділилася подробицями щодо розподілу майна після розриву з Захуром.

Добробут дітей на першому місці

На питання про те, чи планують вони з колишнім чоловіком ділити майно, Камалія відповіла чітко і без вагань. Вона пояснила, що їхній будинок в Києві, за яким наглядає теща Захура, належить їхнім дітям, і це майно не підлягає розподілу. Цей факт свідчить про те, що попри розлучення, колишнє подружжя ставить на перше місце інтереси своїх дітей, забезпечуючи їм стабільність і захист.

Однак журналістка зазначила, що, окрім будинку, є інші активи, які, ймовірно, будуть підлягати розподілу. Проте, як підкреслила співачка, основним пріоритетом для них залишаються добробут та комфорт їхніх дітей. Вона висловила сподівання, що всі питання щодо майна будуть вирішені мирним шляхом і без зайвих конфліктів.

Варто зазначити, що Камалія та Мохаммад Захур, всупереч розлученню, продовжують підтримувати дружні стосунки. Вони разом виховують дітей. Щобільше, коли чоловік привозить до неї дітей, то він проживає разом із сім’єю у спільному будинку, а коли співачка відвідує доньок у Лондоні, то вони також живуть разом у їхній квартирі.

Це свідчить про зрілість і відповідальність обох, адже не завжди легко зберегти позитивний настрій і співпрацю після завершення стосунків.

Інтерв’ю Камалії стало підтвердженням того, що навіть у складних життєвих ситуаціях можна знайти мудрі рішення, які забезпечують стабільність та спокій для всіх членів родини. Співачка продовжує бути прикладом сильної та незалежної жінки, яка вміє долати труднощі та ставити інтереси своїх дітей на перше місце.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.