facebook

Костянтин Грубич розповів про непрості стосунки з Данилко: чому Андрій плакав та просив у нього вибачення

Костянтин Грубич, відомий український телеведучий, нещодавно дав інтерв'ю, в якому розповів про свої складні стосунки з артистом Андрієм Данилком, відомим за образом Вєрки Сердючки.

Їхні відносини пройшли через низку випробувань, які згодом не змогли зруйнувати дружбу двох творчих особистостей та земляків, що родом з Полтави.

Костянтин Грубич розповів про непрості стосунки з Андрієм Данилко в інтерв’ю на каналі Слава+

Однією з найбільш болісних і водночас значущих подій у їхніх стосунках стала трагедія, яка трапилася у житті Костянтина. Його 17-річна донька Оля 10 років тому загинула в автокатастрофі, що стало великим ударом для всієї родини Грубича. У цей важкий період Андрій Данилко несподівано проявив себе з іншого боку.

До трагічної події, Грубич запросив Данилка стати хрещеним батьком його доньки Олі. Однак, Андрій тоді не зміг цього зробити через зайнятість. Проте після загибелі Олі, Андрій зателефонував Костянтину. У телефонній розмові він плакав і просив вибачення. Костянтин тоді спитав, за що він вибачається, на що Данилко відповів: “Не знаю”. Втім Костянтин вважає, що причиною була саме та стара історія. Хоча він зауважив, що ще при житті доньки Андрій завжди цікавився дівчиною і часто питав: “Як там моя Оля?”

Це був дуже емоційний момент для обох, який допоміг їм знову знайти спільну мову і зблизитися.

Грубич зазначив, що зараз їхні стосунки теплі та дружні. Вони не бачаться, але постійно переписуються у телефоні. Костянтин щороку вітає Андрія з Днем народження, попри те, що Данилко, зі слів Грубича, можливо, навіть не знає дати його народження.

“Я знаю, що поки ми живі, він і я, у нас теплі стосунки й цього достатньо”,- резюмує Костянтин.

Ця історія показує, наскільки важливі прощення та емпатія у відносинах між людьми. Важкі часи можуть як зруйнувати, так і зміцнити дружбу. У випадку Грубича та Данилка, вони змогли подолати свої розбіжності й тепер підтримують один одного, навіть на відстані.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.