Юлія Саніна виступає в Україні з сольною програмою: чому поряд немає благовірного Вала та The Hardkiss

Чутки про негаразди в зірковому сімействі Юлії Саніної та Валерія Бебка ходять уже давно. Оскільки самого Вала в Україні немає, довелося проясняти ситуацію у дружини. Ось що вона розповіла.

Юлія Саніна їздить із концертами по всій Україні. От тільки разом зі співачкою на сцену не виходить її чоловік Вал та гурт The Hardkiss. Переглянувши сольну програму артистки Special Kiss, фани загадуються над питанням – куди поділася чоловіча частина?

Звісно, відразу пішли чутки, що в родині Юлії з Валом не все гаразд, і справа йде до розлучення. Коли блогер Богдан Беспалов оприлюднив подібну новину, знайшлися ті, які запевнили – концерти за кордоном проходять у повному складі рок-гурту.

Чому Юлія Саніна гастролює сама без Вала

Отже, дуже схоже на те, що просто Валерій та інші музиканти The Hardkiss, перебуваючи в Європі, бояться перетинати український кордон. Тому й відправили віддуватися за всіх єдину жінку в колективі – Юлію Саніну.

Сама фронтвумен довго тримала мовчанку. А на закиди про розлучення змушувала відповідати членів своєї піар-команди. Мовляв, у родині все гаразд і про розставання мова не йде.

Чому Юлія Саніна гастролює сама без Вала

Врешті співачка надала коментар, пояснивши своє бачення Special Kiss. Зірка сповістила, що їй захотілося зробити щось самостійно поза межами рок-гурту. Тому і відбула в сольний тур українськими містами.

В якийсь момент солістка втямила, що розчиняється у The Hardkiss і втрачає індивідуальність, тому й вирішила започаткувати абсолютно новий проєкт без участі хлопців із гурту.

Чому Юлія Саніна гастролює сама без Вала

Звісно, очікуваного задоволення Юлія від виходу на українську сцену не отримала. Постійні повітряні тривоги та обстріли змушують артистку надалі відмовитися від подібної практики. Але восени фани Саніної побачать The Hardkiss у повному складі. Щоправда, не в Україні, а під час благодійного туру американськими теренами.

Популярне

Схожі статті

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.

Не встигаю вранці смажити трубочки з лаваша з сиром: чоловік та діти один поперед одного просять добавки

Такі трубочки з сиром із лаваша підійдуть і на сніданок, і на перекус, і на обід на роботу. Подобаються всім без виключення домашнім, тож довго запрошувати до столу нікого не доведеться.