43-річна Тоня Матвієнко розповіла про свого зятя та поповнення в родині: “Я буду бабусею. Це так класно”

Старшій доньці Тоні Матвієнко 25 років. Уляна нині живе зі своїм коханим. Тож 43-річна співачка вже готується ставати бабусею та розповіла про стосунки з потенційним зятем.

Тоня Матвієнка дуже рано народила першу доньку. Тож тепер у 43 роки збирається отримати від 25-річної Уляни нащадків. Чи готова знаменитість стати бабусею та чи часто спілкується зі своїм зятем?

Тоня Матвієнко зайнята особистим життям з Арсеном Мірзояном, з яким разом ростять 8-річну доньку Ніну. Тож до своєї старшої доньки співачка старається не втручатися. Жодних порад з висоти власного досвіду Антоніна Уляні не дає.

Уляна збирається зробити маму Тоню Матвієнко тещею та бабусею

Вважає, що дівчина сама має обирати шлях у житті. Матвієнко зізналася, що бачилася з обранцем своєї старшої доньки лише двічі. Закохані живуть разом, але теща вирішила дати молодятам можливість притертися один до одного й перевірити власні почуття.

Уляна не любить, коли мама коментує її життя та частенько ображається на неприємні слова, тому Тоня взяла за правило нічого не говорити, розповіла артистка проєкту “Ранок у великому місті”.

Уляна збирається зробити маму Тоню Матвієнко тещею та бабусею

При тому, що практично не спілкується з потенційним зятем, Матвієнко певна, що з неї вийде чудова теща. Антоніна своїм дітям ладна віддати чи подарувати будь-що. Споглядаючи за ідилією в житті Уляни, матуся усвідомлює, що дуже скоро може стати бабусею.

Уляна збирається зробити маму Тоню Матвієнко тещею та бабусею

Нічого поганого вона в цьому не вбачає. Тож коли інші колежанки в 43 роки ще самі народжують, дружина Арсена Мірзояна вирішила краще бути бабусею.

Уляна не пішла по стопах мами та бабусі Ніни Матвієнко. Вирішила стати не співачкою, а режисеркою. Вже робить перші успіхи у цій професії. Свого коханого дівчина не схотіла приводити в материн дім. Вони орендували квартиру й мешкають окремо.

Популярне

Схожі статті

Нахабні мармизи: Потап, Олег Винник, Влад Яма – талановиті красені, які стали “убіженцями” з України

Потап, Олег Винник та Влад Яма раніше були одними з найвідоміших та найпопулярніших зіркових чоловіків в Україні. Втім, після 24 лютого 22-го року все змінилося.

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?