Лисий український телеведучий розповів про стосунки з Ксенією Мішиною, яка кинула Еллерта: “Поки не готовий”

Оскільки Славу Дьоміна підозрювали у стосунках із Ксенією Мішиною, під час інтерв'ю журналісти прямо поцікавилися долею цих стосунків. І ось що розповів відомий блогер.

Славу Дьоміна неодноразово бачили поряд із Ксенією Мішиною. Знаменитості навіть своїх синів познайомили один з одним. Тож широкий загал мав певні надії, що дві самотності врешті об’єднаються.

Чи існує роман між Ксенією Мішиною та Славою Дьоміним

Натомість сам блогер неабияк розчарував фанів, оскільки на питання журналістів rbc.ua про стосунки з акторкою відповів коротко й однозначно:

“З Ксенією Мішиною нас вже нічого не пов’язує”.

Але ж Слава неодноразово натякав, що його серце після розлучення не вільне. Та й про це чоловік вирішив особливо не розпатякувати:

“З приводу нинішніх стосунків, я поки не готовий про це говорити”.

Оскільки ведучий не дав нам матеріалу для аналізу, пригадаємо те, що відбувалося торік восени. Соцмережі ще пам’ятають, як Слава та Ксенія викладали Інстаграм Сторіз, в яких розповідали, як гарно й весело проводили час усі разом – дорослі та їхні діти.

Чи існує роман між Ксенією Мішиною та Славою Дьоміним

Щоб зберегти обличчя, знаменитості, викладаючи спільні світлини, зазначали, що випадково перетнулися на шляху. Тоді Дьомін, який із сином Владом збирався оглянути Витачівську каплицю, немов справжній джентльмен запросив зірку з Платоном поїхати разом.

Учотирьох перекусили на заправці. Потім вирушили. Дядько Слава виявився настільки добрим, що навіть дозволив 11-річному сину Мішиної самому покермувати автівкою. Ну, як самому… Платон сидів на колінах у маминого знайомого й тримався за кермо.

Звісно, подібним вчинком дядечко-чарівник назавжди підкорив серце підлітка. І байдуже, що машину заносило так, що телефон у матусиних руках аж трясся. А саму Ксенію ледь не знудило під час поїздки.

Все одно всі залишилися вдоволеними спільно проведеним вихідним. Мішина заміжньою ніколи не була. Дьомін розлучився з дружиною 2021 року. Якби у них усе склалося, шанувальники були б тільки раді. Та, як бачимо, щось пішло не так.

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.

І м’яса не треба! Вечеря, яку я можу їсти постійно: беру кабачки та сир і готую смачнющу запіканку

Кабачкова запіканка – ідеальна страва для вечері. Готується вона дуже просто та швидко, а смак страви виходить неперевершеним. Крім того, запіканка досить легка і не нашкодить вашій фігурі.

Журавська та Барановська: що цікавого відомо про забутих дружин Колі-Барбі Тищенка

Відомий ресторатор, телеведучий та політик Микола Тищенко був одружений тричі та всі його шлюби закінчились розставанням. Цікаво, що між колишніми дружинами Нардепа дуже багато спільного.