Розлучений Дмитро Ступка передумав одружуватися зі співачкою за океаном: “У нас все добре – живемо разом”

Дмитро Ступка поїхав до Америки з законною дружиною та донькою. Та там оформив розлучення і знайшов собі інше кохання. Як розвивався роман актора зі співачкою Юлією?

Дмитро Ступка ніяк не натішиться своїм новим коханням. Обраницею актора за океаном стала співачка Юлія Барабанова. Про те, що розлучений актор закохався, широкий загал дізнався на початку 2023 року.

Згодом Дмитро розповів, що побачив Юлію у спільних знайомих на Великдень. Юліна прабабуся назвала подібний факт Божою милістю.

Історія кохання Дмитра Ступки з Юлією Барабановою

Якийсь час після розлучення Ступка мешкав у Маямі. До Лос-Анджелесу навідувався, щоб відвідати доньку. Знайома акторка Мирослава Філіпович запросила Дмитра до цього міста, щоб гуртом відзначити Великдень, пообіцявши шашлик.

Історія кохання Дмитра Ступки з Юлією Барабановою

Коли чоловік приїхав і побачив блакитнооку красуню, відразу ж втратив голову. Поїли паску, побилися яйцями. Дмитро запросив Юлію до себе в гості в Маямі. Дівчина приїхала. Вони чудово провели час.

Історія кохання Дмитра Ступки з Юлією Барабановою

Коли ж розпрощалися, Ступка подумав, що дві його найближчі людини – кохана та донька – мешкають у Лос-Анджелесі. Тому його більше нічого не тримало в Маямі. Він сів на автівку й 3 доби не вилазив з-за керма.

Нині голубки мешкають разом у Лос-Анджелесі, розповів актор oboz.ua. У Дмитра є донька Богдана від попередніх стосунків із Поліною Логуновою. Юлія має двох синів від іншого шлюбу. Старшому Максиму вже 18 років. Він серйозно займається великим тенісом. Марку всього 3 рочки.

Раніше Дмитро обіцяв зіграти весілля на Маямі. Тепер дійшов висновку, що треба спочатку організувати фінансову стабільність родини. А коли міцно стануть на ноги, тоді вже гучно відгуляють.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.