Григорій Решетнік сподівається, що після 3 синів Христина народить ще й дівчинку: “Або разом, або ніяк”

Ведучий Григорій Решетнік та його дружина Христина вже мають трійко синів. Тим часом подружжя не перестає мріяти про донечку. Коли ж у родині врешті з'явиться поповнення?

Подружжя Решетніків уже 16 років разом, 14 з яких перебувають у законному шлюбі. За цей час Григорій з Христиною спромоглися стати батьками трьох синів. Звісно, хотілося б, щоб в оселі була ще й дівчинка з бантиками, кісками та лялечками.

Христина Решетнік розповіла “Люкс ФМ”, що після пологів зіткнулася з чималими побутовими викликами, з якими породіллі було дуже складно впоратися самотужки. Це було серйозним та неочікуваним викликом для подружжя.

Григорій та Христина Решетніки після 3 синів запланували донечку

Молода матуся повністю перемикнулася на дітей, але згодом втямила, що треба поводитися дещо по-іншому, не позбавляючи уваги й главу родини. Тож разом дійшли до спільного знаменника, вирішивши, як будуть далі жити й розвиватися.

Найголовніше у шлюбі, вважають Решетніки, це підтримувати одне одного і якомога частіше розмовляти. Бо багато пар, проживши пліч-о-пліч багато років, замикаються у собі й в підсумку згодом це призводить до розставання.

Григорій та Христина Решетніки після 3 синів запланували донечку

Важливо також бути поряд. Глава родини взяв на себе обов’язки відстежувати всі новини. Тож Христина спокійна – Гриша в потрібний момент дасть команду спускатися, якщо щось летітиме в їхній бік.

Готувати ведучий не любить. Це для нього складно. А з посудом порається залюбки. Та коли чоловік відпускає Христину до подружок, а сини кажуть, що татова каша й бутерброди смачніші, ніж мамині, це для Григорія дуже приємно.

Григорій та Христина Решетніки після 3 синів запланували донечку

Також вони разом прибирають, миють, готуються до зустрічі гостей. Пара вважає, що треба “бути разом або ніяк”. Григорій навіть після трьох синів мріє ще й про донечку. Знайомі запитують, коли вона з’явиться у Решетніків.

На це Гриша й Христя завжди відповідають: після перемоги, сподіваючись, що це трапиться якнайшвидше. Подружжя вже й ім’я для четвертої дитини придумало. Назвуть Вікторією. Тож чекаємо на новину про поповнення.

Популярне

Схожі статті

“Більше 10 місяців не бачив моє сонечко!”: старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!