“Може зцілити”: Настя Каменських слідом за Власовою пустилася берега і розповіла, як її пісні оздоровлюють

Настя Каменських, відома своїм яскравим сценічним образом та експериментами у музичному стилі, знову опинилася в центрі уваги. Перебуваючи у Мексиці, вона дала інтерв'ю з приводу своєї нової пісні.

Настя Каменських, яка раніше завоювала серця мільйонів слухачів своїми хітами, на цей раз вирішила ризикнути та вийти за рамки звичного. Нова пісня “Молоко” та кліп до неї привернули значну увагу не стільки шанувальників, скільки критиків. В інтерв’ю, яке співачка дала в Мексиці, вона розповіла про концепцію своєї нової роботи, зазначивши, що головною ідеєю було створення композиції, яка не лише розважала б слухачів, але й несла б певне зцілення.

Резонанс серед українців

Однак, реакція української аудиторії виявилася далеко не такою, як очікувала Настя. У соціальних мережах і на різних інтернет-платформах спалахнули обговорення, де багато хто висловлював своє невдоволення та критикував нову пісню та кліп. Багато коментарів стосувалися того, що Каменських відхиляється від своїх коренів та орієнтується на іноземну аудиторію, втрачаючи зв’язок з українськими шанувальниками. Більшість негативно сприйняла нову творчість співачки, звинувативши її у деградації.

Цілющі властивості пісні

Настя Каменських заявила, що її нова пісня “Молоко” має цілющі властивості. Вона пояснила, що музика, слова та візуальний ряд кліпу були створені з метою позитивного впливу на психоемоційний стан слухачів. Настя зазначила, що пісня здатна приносити радість, заспокоєння та навіть допомагати в подоланні стресу.

Цей крок Насті Каменських нагадує дещо схоже до того, що робила Євгенія Власова. Остання також експериментувала зі своєю творчістю, шукаючи нові шляхи донести свої ідеї до слухачів. Проте, Євгенія вважає, що цілющість полягає у певних звукових вібраціях.

Настя Каменських продовжує йти своїм шляхом, всупереч критиці. Що ж, час покаже, чи зможуть її пісні дійсно зцілювати, як вона про це говорить, і чи зможе вона знайти нових шанувальників, не втративши при цьому своїх старих.

Популярне

Схожі статті

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.