Багатодітний батько Дмитро Гордон зізнався, де нині перебувають його сини: живуть там, де народилися

Дмитро Гордон у 2022 році відправив дружину з доньками та батьків за кордон, а сам залишився у Києві. Тепер розповів, де перебувають троє його синів. Виявляється, за межами України.

Журналіст Дмитро Гордон має семеро дітей, яких йому подарували в різні роки чотири жінки. Чотири дівчинки та троє хлопчиків. Відповідаючи на запитання проєкту ТСН “Наодинці”, багатодітний тато розповів, де проживають нині нащадки.

Всі сини Гордона від попередніх стосунків – Ростислав, Дмитро та Лев – вже дорослі й давно мешкають за кордоном. Дмитро Ілліч відзначив, що вони там і народилися. Двоє нині мешкають у США й один в Європі.

Де перебувають сини Дмитра Гордона

Гордон зауважив, що нащадки виїхали туди не після повномасштабного вторгнення, а набагато раніше. Десь 10-11 років тому. Один із них народився в Америці й має громадянство цієї країни.

Інший, хоч і з’явився на світ у Празі, але теж мешкає за океаном. Дмитро працює композитором. Ростислав займається бізнесом. Лев проживає в одній з країн Західної Європи. Теж виїхав туди не в останні 3 роки. До того ж до служби абсолютно не придатний.

Де перебувають сини Дмитра Гордона

Ще в журналіста є доросла донька Єлизавета. У третьому шлюбі з Олесею Бацман на світ з’являлися виключно дівчатка. Тож подружжя має 12-річну Санту, 8-річну Алісу й 6-річну Ліану.

Раніше в інтерв’ю Славі Дьоміну Дмитро Гордон розповідав, що вивіз усю родину за кордон і тепер змушений утримувати не лише дружину з доньками, але й старше покоління, що доволі сильно б’є по кишені.

Відомий чоловік іноді згадує позашлюбних дітей, жартуючи про це. Одна з жінок, яка подарувала чоловіку сина, й справді не була з ним одружена. Це Злата Ємельяненко, яка народила Дмитрика. Решта дітей Гордона з’явилися у законному шлюбі.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.