46-річна Євгенія Власова має 19-річну доньку від продюсера: чому ніколи не показує, як виглядає Ніна

Євгенія Власова й сама надовго зникає з інформпростору, а потім несподівано виринає, і свою доньку ретельно приховує від широкого загалу. Чому співачка не показує 19-річну Ніну?

Час спливає швидко. Неначе нещодавно Євгенія Власова ділилася світлинами з маленькою Ніною, як уже має 19-річну дорослу доньку. Але показувати, як нині виглядає мамина красуня, зірка чомусь не поспішає.

Власова ретельно приховує подробиці життя доньки Дмитра Костюка. Знаменитість пояснює, що в дитинстві Ніна дуже потерпала через мамину та татову відомість. Дівчинці довелося зазнати у зв’язку з цим чимало проблем. Тому розмови з журналістами про доньку для Євгенії тепер табу.

Як виглядає 19-річна донька Євгенії Власової

Власова лише відзначила для “Люкс ФМ”, що завжди намагалася доньці давати якомога більше простору для прийняття самостійних рішень. Завдяки такому вихованню Ніна дуже швидко адаптувалася до життя в новій країні. Матуся продовжує підтримувати рідну кровиночку фінансово, може у випадку чого підстрахувати, але не втручається у доньчине прийняття рішень.

На жаль, артистка розпрощалася зі співочою кар’єрою через стан здоров’я. Ходили настійливі чутки, що Женя страждає на онкологію. Їй навіть довелося позбутися довгого гарного волосся й деякий час носити короткий їжачок. Але згодом зірка спростувала цей діагноз. Мовляв, була лише підозра на рак.

Як виглядає 19-річна донька Євгенії Власової

Євгенія повторила долю своєї матері. Жінка розлучилася з чоловіком, коли Жені був усього лише рік. Співачка з Костюком теж розбіглися, коли Ніні минув один рік. Власовій довелося докласти чимало зусиль, щоб залишити за собою право на квартиру.

До Дмитра в Євгенії купа претензій. По-перше, він хоч і був її продюсером, але не просував її як співачку. А, по-друге, практично не бачився з донькою Ніною. Навіть не кожного дня народження вітав рідну дитину.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.