Дзідзьо й Славія вже не разом. Чи вільні серця колишніх закоханих: “Після розлучення відчула зацікавлення”

Подружжя співаків Dzidzio та Slavia 20 років були разом. З моменту розлучення пари минуло 3 роки. Що чути про нові стосунки відомих співака та співачки – чи знайшли щастя?

Михайло Хома з Ярославою прожили разом 20 років, 7 з яких були в офіційному шлюбі. Познайомили майбутнє подружжя їхні мами. Жінки перетнулися в коридорі музичного училища й домовилися відправити дітей на конкурс “Молода Галичина”.

Зустрівшись із Хомою, Славія вбачила в цьому знак згори. Дівчина щойно втратила бабусю Михайлину. Значить, доля дала їй іншого Михайла навзамін. Згодом парубок запросив її на дискотеку. Обійняв у танці й не відпускав. Потім пішов проводжати. Тоді Ярослава поцілувала хлопця в щічку.

Чи знайшли Дзідзьо та Славія нове кохання після розлучення

Зближувалася пара поступово. На 2 курсі Хома запропонував зустрічатися. А по завершенні навчання разом поїхали до Києва, щоб навчатися в університеті культури. Жили разом на квартирі.

Спочатку спільними зусиллями створили гурт “Друзі”. Та згодом колектив трансформувався на DZIDZIO, де Славії вже не знайшлося місця. 20 листопада 2013 року вони побралися. Це сталося в день народження чоловіка. На той момент закохані були вже 13 років разом.

Чи знайшли Дзідзьо та Славія нове кохання після розлучення

Михайло волів бачити у дружині надійний тил, а вона теж хотіла бути зіркою. Тому 2016-го записала пісню “Я тобі не мамка”, чим неабияк розізлила благовірного. У 2021-му Дзідзьо сповістив, що розлучається.

Славія, своєю чергою, відзначила, що зробила все, що змогла, аби врятувати сім’ю, але не вийшло. Отримавши документ, що вони більше не подружжя, відзначили цю подію в ресторані. Вони й зараз продовжують спілкуватися, зберігши нормальні людські стосунки. Про нові відносини обоє висловилися так:

“У мене все добре, слава Богу. Після розлучення відчула зацікавлення з боку чоловіків. І мені це дуже приємно. Але хвалитися теж не хочу, щоби не наврочити”, – зазначила Ярослава.

“В особистому житті я вирішив собі зробити таку паузу, не розповідати про своє особисте. Бо прийде гарний час, і я розкажу хороші новини. А наразі, хай залишається як є”, – сказав DziDzio.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.